Fredagen den 13e utan otur 😉

Hej och godkväll! Ja som ni märkt så har har jag inte skrivit sen i Tisdags. Jag har bestämt mig för att inte använda Lifesum längre. Att jag istället ska gå ner i vikt på eget sätt. Inte dricka läsk eller äta godis, kakor eller skräpmat mitt i veckan. Kanske unna mig något litet på helgen bara. Lära mig dricka mer vatten under dagarna för att hålla mig mätt. Dessutom äta mindre portioner och äta oftare. 

Det är Fredagen den 13e och jag har inte haft något otur alls egentligen förutom att jag inte blev nöjd med mina bruna bönor idag ☺. 

Idag har jag varit ledig och haft en skön sovmorgon.  Jag vaknade kl 10.30, låg kvar i sängen till 11.00. Sen har jag suttit och kollat på tv i soffan tills älsk slutade kl 13.00. Sen har vi varit hos hans mormor och tagit undan julen, druckit kaffe och te. Hemma igen blev det som sagt bruna bönor för min del och sallad för Fredriks del. 

Jimmy kom hit för nån timme sen. Fredrik och Jimmy ska spela dator här i helgen när jag ska jobba. 

Jag tar det lugnt i soffan och njuter av sista ledigheten innan man ska jobba Lördag, Söndag och Måndag. 


Viktminsking med appen Lifesum - Dag 6-8

Hej och god kväll! Märker att jag inte är så bra med att hålla vad jag lovar. Men uppdaterar om dom dagarna jag er skrivit sen i Fredags.


Dag 6 Lördag- Var ledig från jobb. Vakande kl 11.00, åt frukost sen kollade jag på "Skam". Bästa serien! Provade en ny maträtt som jag hittat på Tasty på facebook. Fullkornspasta med räkor i vittvin. Sååå gott! Min kära kusin Erika kom på besök nån timme på kvällen medans Fredrik och Jim spelade Fifa. Trevligt!

 
Dag 7 Söndag - Vaknade 11.00, skönt med ännu en sovmorgon. Kollade några avsnitt av "Skam", sen kom Jimmy, Caisa och Sebbe på besök. Vi käkade lite sallad och snackade skit. Sen stack Caisa till jobb. Jimmy och Sebbe stannade kvar nån timme till. Och sen kom Rebecca med. Härligt med besök tycker jag!
Rebecca stannade och käkade med oss på kvällen. Grillad kyckling med grönsaksmix.
 
 
Dag 8 Måndag - Dags för jobb igen efter en ledig helg. Jobbade 13-21. Hade en bra dag på jobb men sen på kvällen fick jag jätteont i min vänstra skuldra och fram i bröstmusklen och ner i armhålan. Kunde knappt röra armen. Ville bara gråta... Fredrik masserade lite försiktigt men sen gjorde det för ont så han fick sluta. 
Vi kollade 3 avsnitt av "Vikings" sen gick vi och la oss. 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Viktminskning med appen Lifesum - Dag 3-5

Hej och förlåt för att jag missat några dagar. Men skriver dom nu i detta inlägget.  


Dag 3 Onsdag - Jobbade 06.45-15, sen hem och göra mig i ordning för kalas för lilla Noah som fyllde 1 år 💙. 
Där blev det hemmagjord pizza och sen glasstårta till efterrätt. 
Och jag tog faktiskt en liten bit glasstårta eftersom det var kalas.
Sen hade vi bara en lugn kväll hemma jag och min älskling. 



Dag 4 Torsdag- Jobbade 13-21, hade en okej dag på jobb. 

Dag 5 Fredag-  Ledig dag från jobb för både mig och älsk, så fick en mysig sovmorgon. Vakande 11.00 men låg kvar i sängen till 11.30, sen var det dags att hjälpas åt att lägga ihop all smutstvätt då vi hade tvättdag 12-20. Under tiden vi tvättade så rensade vi i lägenheten. Fick lagt in 29 grejer på försäljning på Facebook. Kläder som jag ej använder mer och 2 bäddset. Sen på kvällen hade vi besök av Jim och Sofia. Mycket trevligt. Blev inte sängen förrän 02.00 tiden.