Nöjd, mätt och belåten ☺

Hej och godkväll! ❤ 
Gick upp 05.15 imorse. Jobbat 07.00-13.00, sen hade vi personalmöte från 13.00-14.30. Sen åkte jag till Emporia för jag hade beställt tid för klippning och färgning på Salong Vacker. 


Såhär såg jag ut innan vi började ☺. 



Såhär blev resultatet av 2.5 timme i frisörstolen 😍. 

Efter frisörbesök blev det middag på Vapiano. Mumsfilibaba! 😜

Nu är jag hemma och har bytat om till mjukiskläderna, kokat mig en kopp te och satt mig i soffan. Nu blir det mys med älsk och sen vid 22.00 är det veckans sista avsnitt av Paradise Hotel . Det är ju par-cermoni 😉. 

Imorgon är jag ledig men det står tvätt på schemat.  Sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda. Jag ska hämta ut ett paket på posten med tänkte jag ☺.  

 Nu önskar jag er alla en trevlig Onsdagskväll ❤ 

Oj det var ett långt uppehåll det där!

Hej och godkväll alla läsare. Vet dock inte hur många som läser min blogg. Haha, har ju ifs inte funnits något att läsa den senaste tiden då jag ej har uppdaterat bloggen för jag har varken haft tid eller lust. Men nu satt jag ändå bara och degade i soffan så då kom jag att tänka på min kära blogg och tänkte att nu ska jag banemig skriva lite.
 
Jaha vad har hänt sen jag skrev i sommras!?
Ja jag måste ju säga att Metallicakonserten är ju en av det bästa sakerna jag gjort under sommaren. Det var helt sjukt magiskt. Något jag aldrig kommer att glömma :). 
Har umgåtts med goa vänner hela sommaren. Och det har varit helt underbart. 
Har hållt med min tupperwareförsäljning sidan om mitt vanliga jobb som undersköterska. Det har gått bra fram tills nu. Nu känns det som att det blivit en litet stopp i turen. Men det kommer väl tillbaka så småningom. Men jag bara älskar att jobba med tupperware. 
 
Jag och Fredrik har det bra tillsammans i vår lägenhet tillsammans med vår älskade Doris som snart kommer få en liten kompis här hemma. Lilla Smilla. Hon är bara så söt. Liten grårandig kissekatt som säkerligen kommer trivas som fisken i vattnet hos oss. 
 
Nu börjar det närma sig jul... Hur har det gått med julklappshandlingen till familj och vänner?!
Mjo det går framåt. Har redan handlat till mamma, pappa, rebecca, fredrik, jim, madde. Har kvar att handla till min lillebror, caisa och sebbe. Får fundera lite mer på vad dom kan tänkas önska sig. 
 
Jag tycker ju dock inte att julen är hälften så rolig som den förut varit. Enda sen morfar gick bort för 4 år sen så har julen varit deppig och allmänt tråkig. Känns som det inte finns något speciellt att fira längre.. Saknar honom något så frukatsnvärt mycket. Önskar såå att han fortfarande fanns hos oss. Men vet att han finns där uppe någonstans och vakar över oss. 
 
Aja det är tyvärr bara att leva vidare. Nu blir det Paradise hotel på tvn sen ska vi lägga oss. 
Jobb imorgon 13.00-21.00, sen är jag ledig Fredag, Lördag och Söndag. Häääärligt!