Utevistelse i blåsten 😜

Har haft en mysig dag i Järavallen tillsammans med Rebecca och hennes barn Albin & Ellinor, Rebeccas kille Fredrik och hans barn Wille & Michelle. Och jag, min Fredrik och vår Alicia 🥰. Vi fikade på varm choklad och 4 sorters gifflar, chokladbollar och vaniljkex sen gick vi 2,2 kilometers slingan. Där fanns julfotografering som vi bara inte kunde låta bli 🙈😍. Slutligen skildes vi åt för dagen och begav oss hemåt. Vi blev hembjudna på middag hos svärmor så vi körde direkt dit. Hemmagjorda köttbullar med potatis, brunsås och lingon 😍😍. Nu sover Alicia sen snart 1 timme tillbaka. Jag har precis krupit ner i min säng och somnar förhoppningsvis snart jag med! 

Bilderna är tagna av Rebecca. De riktiga bilderna kommer inte än! 😊
(null)

(null)

Fars-dag 💙

Grattis på farsdag alla pappor där ute i landet!
Men ett extra stort grattis till min egen pappa, till Fredrik (Alicias pappa) & till Tim (min lillebror) ♥️
Det är ju Fredriks och Tims första farsdag 😍. 
Vi har inte firat på något speciellt sätt. Fredrik har varit iväg och fiskat från kl 08.00-13.00. Sen har vi bara myst i soffan med Alicia. Lagade spaghetti och köttfärssås till middag, sen har vi myst i soffan enda tills nu 🥰.
Fredrik fick sin farsdag-present för någon veckor sen. Jag beställde en ny plånbok, då hans andra hade gått i sönder i myntfacket. 
Han blev väldigt glad och överraskad då han inte trodde han skulle få något... 
Nu ska jag lägga mig. Alicia la sig för en typ 15 minuter sen. Hon åt en hel klämmis-gröt OCH ammade från båda brösten innan hon somnade i min famn. Borstade hennes tänder när hon sov 😜. Hoppas hon håller sig mätt länge så hon slipper vakna mitt i natten eller supertidigt imorgonbitti 🙏🏻❤️. 

Godnatt och sov gott 😴💤💜

Två inlägg i ett 🤩

Hejsan hoppsan! 
Det blir två inlägg i ett denna gången. Missade nämligen att skriva i Tisdag när det var en väldigt speciell dag för mig. För i Onsdags klarade jag äntligen mitt teoriprov till körkortet 🙏🏻🥰🤩. Som jag har kämpat och äntligen gick det vägen. Fick 55 poäng och godkänt är ju 52 poäng 😁. 
Vi firade med att äta grillad ryggbiff med potatisgratäng till middag den dagen 🥰. 

Idag Lördag - 
Vaknade vid 09.30 av ett samtal från Marcus (svägerskans kille). Dom skulle köra till Höör någonstans och gå skogen. Och dom ville att vi skulle hänga med 😊. Dom stod och stekte pannkakor och värme varm choklad. Så vi tog på oss , gjorde vid oss lite sisådär. Sen körde vi inom affären och handlade lite gifflar, coca cola och sugrörsdricka. Sen mötte vi uppgick körde gemensamt till skogen 👍🏻.
 Vi gick en ganska så lagom runda i skogen. Barnen sprang och lekte av sig och sen fikade vi lite och fortsatte sedan med en promenad till och avslutade med hinderbana innan vi körde hem till Therese (svägerskan). 
Sen blev det middag hemma hos dom. Hemmagjorda wallenbergare med potatismos, lingon och brunsås 😍. Nu blir det läggdags för vi är trötta här hemma.