Minneslunden ♥

Idag har jag och mammi varit på minneslunden och tänt ljus. Jag tände för farmor, morbror och morfar. Och mamma tände för morbror och morfar. Alltid lika jobbigt att vara där men samtidigt är det skönt att bara få sitta och titta på alla fina blommor och ljus och bara skänka tankarna åt dom som inte finns här på jorden med oss längre.

Farmor, morbror och morfar; Jag älskar och saknar er så otroligt mkt. ♥♥♥



Spontan utekväll på Glorias i Lund :)

Hej hopp! Vilken trevlig dag det var igår. Stack till mina godingar i Lödde vid 10.41 på förmiddagen. Var framme vid 11.19. Snackade lite skit, drack PK, och hade bebisgos med Nova :). Klockan 13.30 var det dags att gå ner till tandis med Benjamin. Det gick sisådär, han var rädd och ville inte gapa men tandläkaren fick iaf räkna hans tänder. 20 små bissningar har han nu :). Efter tandläkaren så stack vi till Center Syd för jag skulle få en akuttid för att bygga om mina naglat så jag bröt ena lillfingernageln häromdan. Vi lunchade pizza och kollade lite i affärer och fick gjort vid mina naglar. Väl hemma hos Madde igen så började Madde med middagen. Kycklinggryta med ris. Mumsfilibaba!

Sen förstår ni.... Då kom jag med världens bästa idé.. Att vi skulle dricka lite och sen köra en utekväll. Så blev det och 22.00 kom taxin som körde oss till Glorias i Lund. Vi drack, dansade och hade sååå himla roligt. Vid 03.00 ringde vi efter en taxi som först släppte av Madde i Lödde och sen lämnade av mig i Furulund. Jag säger bara att denna kvällen var bara en uppvärmning inför nästa Fredag. För då kör vi utgång i Malmö.