Lördag & mellomys ❤️

Har haft besök utav Rebecca & hennes Fredrik 🥰. Vi har käkat tacos tillsammans och sen blev det våfflor med grädde, riven choklad, banan och jordgubbar som mellomys 😍. 
Rebecca & Fredrik har precis kört hem och vi har precis nattat Alicia. Ska fixa disken och röja lite i köket sen blir det sängen för min del ❤️
(null)


En helt vanlig Onsdag! 😊

Idag har vi skickat in ansökan om förskoleplats till lillskruttan ☺️❤️. Tanken är ju att hon ska börja inskolningen 18/8 🥰. Spännande och lite läskigt på samma gång! Har inte gjort så mkt annat idag. Varit iväg en sväng i affären för att handla hem lite. Blev sedan bjudna på köttgryta med ris hemma hos svärmor 😍😇. 

Alicia sover sen 21.30. Nu är det dax för mig med! Godnatt och sov gott 😴❤️

(null)

Björn Jacob Lewy Holm 🧸💙

Idag har vi varit på vårt livs första digitala dop 😊. Min brors son döptes idag. Då man bara fick vara 8 personer i kyrkan så valde dom att göra ett digitalt dop så man kunde följa hela ceremonin hemifrån via ett program som heter zoom. Perfekt så alla som dom ville skulle vara med fick vara med, fast digitalt istället 👍🏻🥰. 
Närmsta familjen träffades i en lokal där det hade riggat upp med projektor så vi kunde se ceremonin tillsammans. När ceremonin var över så lämnade dom kyrkan och kom till lokalen och där bjöd dom på gulaschsoppa med turkisk yoghurt & bröd till mat och sen blev det glass med chokladsås och maränger till efterrätt. Så gott alltihopa 😍

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Nu är jag slut i rutan, så jag tänker minsann gå och lägga mig 😴🙈. Godnatt! ❤️