Vabb igen :(

Lillsnuffsan väckte mig 09.00. Vi steg upp och jag tyckte hon kändes lite varm idag med.
Tog tempen. Och jo den visar 38.6 idag igen.
Hon har fått Alvedon och hostmedicin och nu äter hon både yoghurt och lite äpple och dricker äpplejuice med god aptit samtidigt som hon tittar på "Babblarna" på tvn 😊.
Tänkte att vi skulle klä på oss och gå ut på en promenad när vi ätit frukost och så. Frisk luft är aldrig fel även om man är förkyld! 😊
 
Kan vara en bild av person, barn och inomhus
 
 
 
Lillsnuffsan somnade i min famn. Bar in henne till min säng så nu vilar hon gott där 🥰
 
Kan vara en bild av person, barn och inomhus
 
15.20 - Blev en skön promenad! 
 
Kan vara en bild av 1 person och himmel
 
 
Kan vara en bild av barn
 
Kan vara en bild av text där det står "Runkeeper lvägen Tornvägen 王 Linvägen Väst Hogsvagen Kartor Floravagen 2,91 km Inspektorsgatan 48:28 16:40 tid tempo"
 
19.20 - 
Tog tempen på Alicia vid 17.00 då var det uppe i 39,0 😴. Hon fick Alvedon och hostmedicin. Hon ville inte äta något speciellt till middag. Men dricker det gör hon iaf 🙏🏻.
Jag och Fredrik åt iaf gyroskebab/kycklingkebab med potatisräfflor och hemmagjord vitlökssås 😍. Nu myser vi alla tre i soffan 🥰. Alicia svarta bra på Alvedon och verkar redan piggare, hon sitter och kollar på min platta och jag och Fredrik kollar på "The Witcher" på tvn. Ingen serie jag följer men Fredde gör så jag får vackert titta jag med 😊 .
Blir som sagt vabb imorgon och på Torsdag också. Sen är jag ledig Fredag, Lördag & Söndag.
 
 
 

Vabb med Alicia

Vabb med Alicia idag. Alicia är snorig och hostar. Imorse visade tempen 38,6 👎🏻.
Men hon är pigg och glad för övrigt. Ätit både frukost, lunch och en glass och dricker bra det gör hon också som tur är 🙏🏻👍🏻. Tog tempen för en stund sen och den visar 36,5 😊. Men blir vabb imorgon med så får vi se hur det artar sig tills på Onsdag.
 
 
 
 
 

Alicia börjar nog bli sjuk

Alicia har hostat en hel del från och till från kl 04.30 imorse. Men ingen feber och hon är pigg och så. Men känner att det är bäst att ha henne hemma imorgon så det inte bli något mer utav den hostan hon har nu.
Idag har vi bara varit hemma. Lyssnat/sjungit till babblarna och kompisgänget på youtube 😊. Alicia har lekt med sitt kök, och bjudit oss på ”mat” 😉😜. Vi har haft besök utav min mamma en stund också i eftermiddags ❤️.
Nu sitter vi i soffan och kollar på handbollen Sverige-Tyskland 😊.
Önskar Er en trevlig Söndagskväll! ❤️