Halkan =)

Hejsan svejsan! Har precis kommit hem från körskolan. Jag gjorde halkan och klarade den =).... Så nu e det avklarat... Skönt som satan...  Det e inte långt kvar nu ska ni veta... Tills jag har det lilla rosa plastkortet i min hand. Med andra ord KÖRKORTET!!!.

Ska träffa älsk idag. Vi ska nog bara ta det lugnt och mysa lite.. Vi får väl se vart fötterna bär oss...


Får ju inte glömma att gratulera min tjejkompis Sarah på hennes 21 årsdag. Grattis!

Vi ska fira henne imorgon på Vagabond. Samma ställe som vi firade Alleballe på när hon fyllde år... Ska bli mysigt...
Och på Lördag ska jag jobba 13.00 - 21.00. Älsk och hans lillebror Putte kommer och hämtar mig på jobb. Vi ska passa Putte hela kvällen. Men vet jag inte riktigt vad som händer. Vet inte om det blir bio eller om det bara blir en vanlig myskväll hemma hos dom.  Vi får helt enkelt se på Lördag. 

Nu tänkte jag lägga mig i ett varmt bad, sen sätta mig och kolla på tv. 
Ha en fortsatt bra dag. Pussisar och kramisar

Söndag

Hejsan svejsan! Idag e det Söndag och det ett tag sen jag skrev nu. Som jag skrev i förra inlägget så skulle jag klippa mig. Och har jag gjort också =). I Torsdags åkte jag in till stan och mötte Alle. Sen stack vi till Jane och visade mina naglar och bokade en ny tid för att få dom vidgjorda. Sen skulle jag körda dubbel-lektion på körskolan 12.30. Efter körningen stack  jag direkt till jobbet. Började kl 15.00 och jobbade till 19.30. Älsk kom hem i Torsdags eftermiddag.
Så han hämtade mig 19.30 på jobbet sen körde vi och mötte Hampe och Elin. Vi körde några rundor i stan sen stack jag och älsk hem till mig och mös.

I Fredags jobbade jag kl 10.00 - 14.00 som extra resurs på korttidshemmet i Husie. Älsk kom hem till mig vid 19.00 tiden sen körde vi och träffade Robin och Sarah. Sen var vi ute och körde hela kvällen... Träffade Alle och Jessica också =). Sen vid 02.30 var jag och älsk hemma hos mig och mös sen somna vi väl vid 03.30 tiden.

I Lördags körde jag och älsk till center cyd och handlade en prestent till Gunilla ( ralles mamma, det vill säga min svärmor. Sen körde älsk och lämnade mig hemma hos mig sen stack hann hem och städade sitt rum. När klockan närmnade sig 19.30 tiden så stack vi hem till Ralles mormor och morfar och tittade på film.. Mys mys! Vi var väl hemma hos mig igen vid 00.00 tiden. Vi satt och tittade på lite tv me mammsen min, sen gick jag och älsk upp på mitt rum och mös lite sen somnade vi.

Idag Söndag... Det har inte hänt så mkt. Jag och älsk vaknade vid 12.30 tiden.. Gick upp, åt frukost, sen hoppade vi in i dushen sen låg vi bara och mös i sängen... När klockan närmade sig 14.20 så stack älsk hem för dom skulle ha kalas för Gunilla idag.. Mamma skulel till Trelleborg och träffa min gudmor så jag hängde med dit.. Så vi kom hem därifrån för typ 1½ timme sen. Så det e så det ser ut.....



Imorgon ska jag till Smarteyes och kolla min syn... Ska se om jag måste ha nya glasögon eller inte. Ska vara där kl 10.00 sen ska jag vara hos tandläkaren kl 14.30... Usch vill verkligen inte! ... Hatar tandläkaren... Vet inte vad som händer annars imorgon... Får se vart fötterna bär mig =).

Ha en fortsatt trevlig söndagskväll allesammans.
Pussisar och kramisar

Onsdag idag och jag e ledig

Hej hopp! Idag e det Onsdag och jag e ledig. Älsk ringde mig inatt vid 01.30 tiden och sa att dom checkar ut från hotellet redan idag (onsdag). Bussen hämtar dom kl 18.00 och bussresan tar 15 timmar. Sen ska du ju ta tåget  och en massa saker.. Så dom e hemma imorgonbitti vid 10 tiden ungefär skulle jag kunna tro...

Ringde till Jane idag men hon var ledig. Så ska se om jag kan sticka dit och fixa naglarna imorgon istället.  
Ringde till Larsson & Lange med... Min frisör Jessika var sjuk, hon hade fått influensan så hon var inte där. Så jag fick en tid hos en annan tjej som också verkar jättebra. Ska vara där kl 16.30. Så får hoppas att hon klipper lika bra som Jessika.

Ska snart in i duschen. Ska in till stan me Alleballe.

Ciao så länge!