Måndag 💗

Idag skulle vi egentligen lämna in bilen i Tollarp, men blev ändrade planer. Vi körde och hämtade ut ett paket som jag beställt. Var ett klädpaket från Kappahl, men kläde till skruttisen. Sen blev det en sväng till Lund och sen körde vi till Burlöv Center där Fredrik köpte lite nya kläder på Dressman. När vi gick ut från Dressman så såg jag en skylt i skyltfönstret på Kappahl "Barnkläder - Ta 3 betala för 2".  Då kunde jag inte låta bli att gå in på och kolla. Hittade inget som passade henne i " Ta 3 betala för 2". Så köpte 3 andra plagg istället 😍.  

(null)

(null)

(null)

(null)
 
När vi körde hem från Burlöv så körde vi inom Jimmy för att kolla om vi kunde låna deras partytält när Alicia ska döpas. Behöver nämligen ett tält till. Therese och Marcus har redan ett vi ska låna 😊. 
När vi väl var klara hemma hos Jimmy så hade klockan hunnit bli 18.00 så jag började bli hungrig. Vi bestämde oss för att äta utemat. 
Jag provade rödspätta med pommes och remoulad 😊👍🏻.  Och Fredrik tog en kebabpizza! 

(null)

Efter middagen så körde vi hem och har bara tagit det lungt i soffan. Alicia har sovit i snart 1 timme. Så jag ska bara kolla klart på filmen jag tittar på, sen blir det läggdags för mig med...

Imorgon ska jag och Alicia åka till min mormor och hälsa på henne  😊🥰. 

Mys-Söndag 🥰

Vaknade kl 09.00. Matade Alicia och sen vilade hon en stund till i sin vagn. Jag startade en maskin tvätt,  plockade undan disken i köket och startade diskmaskinen. Jag och Fredrik bestämde oss för att vi skulle äta brunsvart på Farmor Annas- Matstuga och så blev det med! 😍 Så himla gott med pannkaksbuffe 😍

(null)

Sen körde vi hem och jag startade en maskin tvätt till. Innan vi körde iväg för att fiska först i Kävlinge-ån och sen i dammarna i Furulund titllsammans med Fredriks bror Matti och Fredriks svåger Marcus 🎣. Dom hade ingen fiskelycka denna gången men 😜. 
(null)

(null)

(null)

(null)

När vi fiskat klart körde vi hem till svärmor där hon bjöd på middag. Blev pulled pork med kokt potatis och en sallad till det 😍. 

Nu har Alicia precis fått mat, ny blöja och pyjamas. Jag har precis lagt in henne i sin egen säng och hon somnade som en stock direkt när jag la ner henne 😊😜🥰. 
Snart blir det sängen för min del med minsann. Är faktiskt ganska trött. Det bästa är att man brukar sova så mycket skönare när man varit ute och rört sig i friska luften 👍🏻. 
Imorgon ska vi köra till Tollarp och lämna in vår bil. Så blir nog en liten tur till vår gamla hemstad Hässleholm och där blir det nog något gott att äta någonstans 😊. 

Fredag ☔️

Idag gick vi upp tidigt här hemma. Skulle köra till Bilia i Lund och lämna in bilen. Körde hemifrån redan vid 08.00. Lämnade in bilen och fick ingen lånebil så fick ringa svägerskan som fick lämna iväg sin minsting till svärmor och sen kom hon och hämtade oss. På vägen hem till Furulund så körde vi inom bageriet och handlade bullar och gott pålägg. Sen blev det bullfika hemma hos svärmor 😊. När det var dags att hämta bilen igen så körde Fredrik och svärmor iväg och fixade det. Jag och Alicia följde med Therese och barnen hem. 
Så vi har spenderat dagen från kl 13.00 hemma hos dom. Det har regnat nästan hela dagen. Var något litet uppehåll lite efter 14.00 så vi kunde gå en sväng till lekplatsen med barnen 😁, och sen köpte vid varsin glass på macken innan vi gick hem tiill dom igen 🍦. 

(null)

(null)


(null)

(null)

Barnen har myst med Alicia flera gånger om idag. Dom älskar sin älskade lilla kusin 🥰.
Vi har även haft roligt med att ta foton med olika snapchatfilter 🤣. 

(null)



(null)


(null)

(null)


Nu har Alicia ätit, fått ny blöja och pyjamasen är på. Nu sover hon gott och jag ligger i soffan och har lite ont i magen 🤨. Har tagit två Alvedon och ska snart och lägga mig i sängen 👍🏻.
(null)