Tillbaka igen efter lite bloggtorka ☺

Hej och godkväll! Ja jag har haft lite bloggtorka. Har varken haft ork eller lust att skriva något sen sist. Men nu tänkte jag att jag skulle skriva några rader iaf. Jaha vad har hänt sen sist?!

-Har jobbat och stått i precis som vanligt. 
-Fixat mina naglar och fixat fransförlängning ☺.
-Har varit på sexparty tillsammans med Rebecca. Köpte 4 olika massageoljor med smak. Persika, lakrits, smultron och melon
-Har kört en massa lektioner på körskolan så nu är jag klar och ska bara köra privat med Fredrik. Sen är det bara teorin och uppkörningen kvar.
-Rebecca och Jim har haft sin födelsedagsfest.
-Jag har ansökt om att få bli blodgivare. Kom dit och skulle skriva in mig. Killen hittade inga tydliga kärl så jag kunde tyvärr inte bli någon blodgivare  😕😢.  
-Varit på kalas hos Therese och Marcus 
-Har hyllat down syndrom-dagen med att använda olika färger på mina strumpor och visa att det är okej att vara annorlunda. 
-Gjort min halka, som var såå roligt 😀
-Varit och dansat till Perikles på Törringelund 







Idag har vår lilla Smilla blivit steriliserad, fått sin 2a vaccination och blivit öronmärkt. För att hon skulle få slippa tratten på huvudet så har hon fått en body som hon ska ha på sig i 1 vecka. Detta är för att Doris inte heller ska komma åt att kunna slicka på Smillas sår. Veterinären sa att vi skulle försöka skilja på katterna nu under denna veckan för att Smilla behöver lugn och ro. Så Doris har fått in mat och vattenskål och hennes kattlåda inne i vårt sovrum medans vi har koll på Smilla.