Ett tag sen jag skrev sist ❤

Hej hopp! Ja som sagt så var det ett tag sen jag skrev sist. Har haft och har fortfarande lite problem med blogg-appen på telefonen. Den vill inte logga in mig. Och eftersom jag inte sitter vid datorn längre så har jag heller inte skrivit blogg. Men nu har jag inget annat att göra så nu tänkte jag skriva lite via datorn ändå.

Hmm jag vad har hänt den senaste tiden.... Jag har haft semester i 4 veckor. Den 25/6-23/7. Har varit superskönt men har inte varit allt för bra väder.. Det fina vädret kom nu när min semester är slut.
Den 21/7 fick jag ett väldigt tråkigt samtal kl 09.00 på morgonen. Min gudfars son ringer och säger att min gudfar är död. Att han kollapsat på cykeln påväg hem natten till den 21/7. Anntagligen en stroke eller en hjärtinfarkt :/. När jag väl hade fått in detta i huvudet att detta hemska hade inträffat så insåg jag att det var samma datum som morfar dog. Den 21:e. Dock dog morfar den 21/10-11, men den 21:e stämmer ju överens. Hemskt! Så den 14 augusti blir det begravning för min älskade gudfar :/.

Nu till nått mer glatt ;)
Jag och min älskade Fredrik har snart varit tillsammans i 3 år. Den 29 September är det 3 år. Helt sjuk vad tiden går fort. Undrar hur vi ska fira det. Äta på restaurang, gå och se en bra film på bio, eller varför inte åka iväg på en  weekend någonstans. Ta in på hotell och gå på spa eller nått.. Hade varit hur mysigt som helst. Vi får se helt enkelt.

Håller på att tvätta och maskinen är nog alldeles strax klar så nu avrundar jag detta inlägget med att önska er en forsatt trevlig Fredag och en trevlig helg! ❤