Dax för en frågestund!






Hej igen! Satt här och funderade på om jag skulle ha en frågestund igen. Men sen tänkte jag att det nog inte är så många som läser min blogg ändå. Men men det är kanske bättre att man får frågor från några få än från ingen alls.

Så kom igen ställ en massa frågor!

Avslutar den på Måndag den 1/8.


Puss och kram från Liiefiie

1 år och 10 månader tillsammans <3

Hejsan! Ja idag har jag och min älskling varit ett par i 1 år och 10 månader. Och varit fästmö och fästman i 10 månader. Underbara hääärliga år och månader :$. Och fler ska det bli !
Vi kommer inte fira något speciellt idag. Eftersom vi ska iväg på grisfest imorgon, med brännboll, god mat och dryck, sen massa musik från ett liveband som kommer dit och spelar. Så vi firar då istället. Kommer blir awesome! ;D

Fredrik, jag kan inte bli lyckligare än vad jag är när jag är i din närhet. Det enda som skulle vara pricken över i:et är när vi får våra barn. När du och jag ska bli föräldrar :). Det kommer vara en magisk känsla som aldrig kommer glömmas. Den bästa känslan i världen ♥. Jag älskar dig med hela mitt hjärta. När någon hittar skattkistan i regnbågens slut, DÅ ska jag sluta älska dig.



♥ DU ÄR MITT ALTT ÄLSKLING ♥

55-årsfest hos Madde och Martin igår <3

Gokväll! Ja som rubriken lyder. Det var fest hos Madde och Martin igår. Hade mkt trevligt. Bara tråkigt att vissa inte kan hålla sig i skinnet. Men sånt folk kommer man väl aldrig undan på en fest. Men tackar så hemskt mkt för allt. Maten, och trevlig sällskap.  Hoppas att presenterna blev bra. Kändes inte riktigt så :$.

Madde, ta inte detta fel nu... Men när du öppnade presenten från mig och Fredrik så verkade du inte som att du blev glad över vad du fick. Men när du sen fick presenten av dom andra gästerna så blev du hur glad som helst och sken upp som en sol :$... Tråkigt men så både kändes det och såg ut :-(.

I vilket fall som helst så hade jag trevligt. Fast det kanske inte såg ut som att jag hade det.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Vi sov över hos Madde och Martin inatt. Vi vaknade vid 11.00. Sen blev det smörgåstårta till frukost. Blev ju massor över från igår. Mums! Sen slappade vi alla framför tvn och var allmänt sega. Vid 15.00 tiden så körde jag och älsk till Furulund för att hälsa på älsk mormor. Hon ville njuda på mat på restaurang Milas. Och vem tackar nej till det.. Ingen tror jag :). Jag åt oxfile med pommes och bearnaisesås och vitlökssås :), och älsk och hans mormor tog plankstek.
Sen blev det kaffe/te och kakor hemma hos älsk mormor. Sen vid 19.30 körde vi hem. Vi körde inom och handlade lite som behövdes i kylen sen när vi kom hem var jag både varm och svettig så det belv en snabbdusch och sen på med myskläderna. Myyyyys! Nu ska jag in en sväng på spigos sen blir det tv-mys.

Puss och kram <3