Lite extra fin idag 💋

Hej och godkväll! Idag har jag varit ledig. Har jobbat Fredag, Lördag och Söndag. Vaknade kl 11.00 och började packa ihop tvätten som skulle tvättas idag. Hade tvätt-tid 12-20 idag. Emellan tvättningen så renbäddade jag vår säng, cyklade ner till Ica och hämtade ut ett paket och slutligen tog en sval och skön dusch ☺. Efter duschen kände jag mig som en ny människa. Jag bestämde mig för att ha kjol och ett färgglatt linne på mig. Satte upp håret lite annorlunda men blev väldigt nöjd med den uppstättningen 👌.  Fick på lite smink med så jag kunde känna mig extra fin 😍. Vid 16.00 kom älsk hem från jobb. Vi tog och fixade lite med tvätten och sen körde vi och handlade kattmat och kattsand och även en försenad morsdagpresent till svärmor och sen bjöd svärmoren på grillat 😀.  Kom hem därifrån för en stund sen. Varit nere och tagit upp all tvätt från tvättstugan och nu sitter jag klibbig och jävlig i min fåtölj och lyssnar på musik i mina hörlurar 🎵🎧. 

Såhär såg jag ut idag ❣



Huvudvärken från helvetet! 😣

Ja 05.20 imorse ringde klockan och det var dax att gå upp.Märkte att jag hade en sån helvetes huvudvärk. Kunde knappt titta utan att det gjorde ont. Det kändes som om jag hade en hjälm som tryckte över huvudet och fram i pannan. Det funkade i huvudet för varje steg jag tog. Tog två alvedon, ringde jobb och meddelade att jag inte kommer. Och sen gick jag och la mig igen. Vaknade igen vid 11.00 och huvudvärken hade avtagit lite men det spände fortfarande i pannan över ögonen och det var jobbigt att titta. Drack en fitline-drink så att jag skulle få i mig lite vitaminer och mineraler sen satte jag mig i min fåtölj och blundade lite. Sen kändes det lite bättre så jag valde att sätta mig vid datorn och plugga lite teori. Gjorde två tester som tog ca 50 minuter sen blev det jobbigt igen och jag var tvungen att sätta mig och vila huvudet igen. När älsk kom hem vid 16.00 så stack vi till affären för att handla något att äta till middag. Älsk var inte hungrig och jag orkade inte laga något varmt när det är så varmt ute, så det blev pölser med bröd och dansk ketchup. 


Tog två alvedon till nu för en stund sen. Sitter i min fåtölj och slappar nu och hoppas att allt huvudvärk ska försvinna. 
Om nu kl 19.30 börjar: " Halv åtta hos mig"
Sen kl 20.00 är det "Trinny och Susannah stylar Sverige
Kl 22.00 är det "Ex on the beach"

Mysdag med mamma och mormor ❤🌹

Hej och godkväll! Har haft en heldag i Malmö. Mamma hämtade mig på Hyllie, sen körde vi till Ekohallen och Skopunkten för mamma behövde nya skor. Sen körde vi hem till mormor. Hon bjöd på frallor mest gott pålägg, te och kaffe. Sen begav vi oss ut på en runda i värmen. Blev en tur till Folkets park där vi satte oss och åt en glass sen gick vi en runda inne i parken innan  vi begav oss hem till mormor igen. Vi satt och snackade lite skit sen började mormor att skala potatis till middagen. Vi hade bestämt att vi skulle äta lätt middag nu när det är så varmt ute så det blev ägg, sill, gräddfil, gräslök och kokt potatis. Sååå gott! 😍

Lite bilder som jag tog i Folkets park! 🌞













Mamma körde mig till Triangeln vid 20.30, jag tog tåget 20.38. Kom hem 21.10. Nu sitter jag i min fåtölj och tittar på tv, dricker ett stort glas med apelsinjuice och tar det lugnt.
Hur skönt som helst!