11 år tillsammans 🥰😊😍❤️

Idag har jag & Fredrik varit tillsammans i 11 år ! 
Helt galet vad tiden går fort ❤️
Vi har firat vår dag med att äta köttfondue på Elysee. Och när vi kom hem så blev det seriemys i soffan och vaniljglsss med varma bär för min del och vaniljglass med chokladsås för Fredrik 😍. 

(null)

(null)


Idag fick jag ännu en titel! 💙

Idag fick jag en ny titel, för idag blev jag äntligen FASTER till en liten gosse som ännu inte har fått något namn. Han vägde 3920 gram och var 51 cm lång när han föddes 🥰. 
Han är så himla fin den lilla pågen 💙🥰

(null)

(null)

(null)

Faster älskar dig redan så himla mycket fast jag bara sett dig på bild. Kommer älska dig och göra allt för dig precis som om du var mitt eget barn! 💙 

Torsdag 💞

Godkväll men alldeles snart godnatt! 😊
Lillskruttan vaknade kl 04.45 imorse och var jätteledsen. Hon ville inte ta nappen och ville inte heller somna om. Fick ta upp henne och ge henne mat. Provade sen att lägga ner henne i sin säng igen men då blev hon ledsen igen. Vid 05.30 Fredrik ta över (han sover på soffan). Hon var tyst i hans famn i typ 10 minuter sen blev hon ledsen igen. 05.40 tog jag henne igen, la henne sidan om mig i min säng. Så hon låg tätt intill mig. Hon la huvudet mot mitt ens bröst och en hand på min arm och det tog inte ens 5 minuter sen sov hon gott igen 🥰. Jag somnade strax därefter. Sen sov vi tillsammans till kl 09.30 när klockan ringde. Hon fick mat och ny blöja sen mös vi tillsammans med Fredrik i soffan en stund ❤️. 
Vid 11.40 körde vi till Tollarp för att lämna in bilen på lagning. Vi fick en lånebil som tur va. Innan vi körde hem så körde vi inom Hässleholm. Våra gamla hoods! 
Vi körde en lite runda och tittade lite. Dom har gjort om en held el sen vi bodde där. Sen käkade vi på vår gamla favorit-pizzeria. Dock var det nya ägare ☹️. 

När vi kom hem så gav jag Alicia lite mat och ny blöja. Sen bar det av till Marieholm för att fiska med Matti (Fredriks bror) och en kompis som heter Fredrik men kallas för Hultan. Dom tog några kast där sen bestämde dom sig för att vi skulle köra till Malmö som det var planerat från början. Och så blev det. Dom fiskade en bra stund i kanalen och sen körde vi till Lund och käkade innan vi körde hem igen. 

Alicia har fått mat, ny blöja och pyjamas.
Hon sover gott sen 30 minuter tillbaka 🙏🏻😊. 
Nu blir det sängen för min del också.
 Är faktiskt ganska trött jag med av någon konstig anledning 😴. 

Så jag önskar en god natt  ❤️
(null)