Heldag i Ullared 29/4-2011 -- Valborg idag 30/4-2011

Hejsan! Ja det blev lite sent igår så jag orkade inte gå in och skriva. Men jag har fotat alla kläder jag köpte. (Förutom dom kläderna jag köpte till Manda och Benji). Det ska bli en överraskning till Madde och Martin, tills vi ses :). Vi hade iaf en underbart trevlig dag tillsammans i Ullared. Jag, älsk, Tina, Elsa och Therese. Vi fick handlat mkt allihopa. Jag handlade för ca 3000 kr. Tina handlade också för typ samma. Therese handlade lite mindre och Elsa handlade för ca 1700 kr. Men vi handlade ju saker som vi ville ha och som vi kommer ha användning för. Så det blev ju en del handlat på dom 8 timmarna som vi gick där inne :). Känns lite i fötterna idag, men det var lätt värrt det.







************************************************************************************

Idag är det ju Valborg och jag har tatt semester idag. Jag och älsk har blivit hembjudna till hans syster Therese och hennes gubbe + barn på grillning och sen gå ner och kolla på majbålet med dom på kvällen. Sen tar vi tåget hem så att vi är hemma i Hässleholm igen lite över 22-tiden. Ska ju jobba imorgonbitti kl 08.00, så jag ska ju upp kl 05.30.
Nej nu ska jag snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Vi ska snart ta tåget hem till Therese och njuta av det fina vädret ju.

Ha nu en bra Valborg ! Puss och kram från bästaste Liiefiie <3

Imorgon är det dax :-))

Hejsan! Har inte skrivit sen min födelsedag. Så jag tänkte att nu är det tid att skriva lite. Jaha vad har nu hänt dom senaste dagarna sen jag skrev sist... Det har varit underbart väder och jag och älsk har varit hemma och hälsat på Madde och Martin nån dag i förra veckan. Jag har jobbat många av dagarna så det har inte hänt så mkt för min del. MEN imorgon däremot.... Då händer det grejer. Vi ska nämligen köra till Ullared kl 06.00 imorgonbitti. Ska bli jätteroligt faktiskt. Ska shoppa satan :-)). Sen har jag tagit semester på Lördag. Kan dock inte göra nått speciellt som att festa eller så. Jag jobbar nämligen 08.00-21.00 på Söndag :-(. Just nu kan jag inte komma på mer att skriva. Så jag återkommer kanske imorgon när förhoppningsvis har hittat något i Ullared som jag kan fota och lägga in här på bloggen. Puss och kram från bästaste Liiefiie <3

23 år sen Lie Maria Lewy kom till världen! <3

Godmorgon! Ja som ni vet så är det ju MIN dag idag. Den 16 April 1988, alltså för 23år sen föddes en flicka som fick namnet Lie Maria Lewy. Hon vägde 2720g och var 47 cm lång. Idag blir det som sagt födelsedagsfest för mig, med både smörgåstårta, sprit, singstar och goa vänners sällskap ;D. Har en känsla att denna dagen kommer vara superbra! Nu ska jag strax äta lite frukost och ta min tablett. Sen blir det till att sätta igång med att städa lägenheten. Göra färdigt det sista på smörgåstårtan, ner och handla lite öl till en av mina tjejkompisar, duscha och göra sig fin. Sen kommer dom första gästerna :) Ha nu en bra dag allesammans! Ska försöka att fotografera mkt ikväll :) Puss och kram från bästaste födelsedagsgrisen! <3