Dop för lilla Inez 💕

Idag steg jag inte upp förrän kl 10.00, men väcktes av Alicia vid 08.15 så jag lämnade ut henne till Fredrik. Jag fortsatte sova till 10.00 🙏🏻😊. Vi åt frukost tillsammans när jag hade vaknat. Vid 11.30 gick vi in till grannarna en sväng för att det var dax att tippa på hästarna. Vid 12.30 gick in till oss.
Hoppade in i duschen och gjorde sen vid mig. Vid 13.00 kom Fredrik och Alicia in igen så hon fick leka lite, sen bytte jag om på henne. Skulle vara hos Madde kl 14.00 och passa barnen medans dom hade dop i kyrkan. 
Dopet ägde rum kl 14.30-15.00, sen kom dom hem igen och det blev smörgåstårta, presentöppning och sedan prinsesstårta 😊.
Alla barnen lekte supermycket med Alicia. Barnen slogs nästan om vem som skulle hålla henne, leka med henne, och mysa med henne 😂🥰. Alicia gillar uppmärksamheten men ibland blir det lite för mkt för henne att ta in. Det blir lite stökigt så då blir hon lite ledsen och "rädd" och kryper gärna bort till mig och snyftar lite 😜. När jag sen klappar henne lite och pussar henne så är allt bra igen 🥰. 
Vid 18.30 kom Fredrik och hämtade oss. 
Vi körde till affären och handlade lite, sen hem och lagade en väldigt sen middag 🙈.
Gyroskyckling med nätpommes, kall sås & skivad gurka/tomat vid sidan om.  
Jag gillar inte att äta middag så sent. 
Får nästan lite ångest 🙈😩. 
Alicia somnade runt 22.30 tiden. Jag och Fredrik har kollat på ett program om en en flicka som försvinner påväg hem grön skolan. Det visar sig sen att hennes pappa hämtar upp henne på vägen hem och sen mördar henne för hon inte ville ha sex med honom mer. Stackars lilla flicka alltså 🥺! 

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen. Känner att det hade varit skönt med lite sömn nu minsann 😴. Känner mig ganska trött faktiskt... Godnatt och sov gott! ♥️

(null)

Fredag idag! 😊

Ammadd Alixia vid 08.30, efter det lämnade jag ut henne till Fredrik så kg kunde sova en stund till. Ställde klockan på 10.00. När jag vaknade då hade Alicia och Fredrik redan ätit frukost. Så jag tog bara en macka och gjorde en kopp te och satte mig i soffan sidan om Fredrik. Alixia lekte i lekhagen. Vi har haft "familjemys" 😍. Vid  15.30 tiden så kom Rebecca. Vi skulle övningsköra lite 🚗. 
När vi var klara så hade handbollen mellan Sverige-Frankrike varit igång ca 10 minuter. Så jag satte mig i soffan och kollade på det tillsammans med Fredrik 😊. I pausen innan andra halvlek så började vi med middagen som idag blev fläskfilé med ris och ädelostsås 😍😋. När handbollen var slut så var middagen också redo att ätas 😄. När
Vi hade ätit och plockat undan så kom min mamma på besök en stund 🥰. 
När mamma körde hem vid 21.15 så fick Alicia lite gröt och 21.50 ammade jag henne. Borstade tänderna och hon fick ny blöja. 
Hon somnade inte förrän 22.30 tiden 🙄. Verkar ha svårt att komma till ro vissa kvällar märker jag. Nu ligger jag också i sängen och ska sova jag med 😴. 
Vi har några ärenden att göra imorgon förmiddag. Kl 14.00 ska jag och Alicia infinna oss i Lödde hemma hos Madde. Då vankas det nämligen dopfika för lilla Inez som döps imorgon 15.00 💕. Godnatt och sov gott! ❤️

(null)

Måndag!

Idag är det Måndag och vi hade en vääldigt lång sovmorgon 😜🙈. Gick inte upp förrän kl 12.00. Vi åt lite och har lekte i "lekhagen". 
Alicia somnade vid 13.50 för lite vila. En liten stund innan hon vaknade så kom Sofia på besök 🥰.. Middagen idag blev fläskfilé med nätpommes som jag brukar kalla dom 😜🙈. Efter middagen så körde vi och storhandlade på Coop. Och när vi kom hem därifrån kom grannarna in till oss och vi spelade canasta. Dom gick hem vid 23.00 tiden. Alicia somnade precis efter att dom hade gått. Jag fixade lite i köket. Plockade undan och startade en diskmaskin. Nu ligger jag också i sängen och ska sova. Imorgon ska vi hämta vår Airfryer som vi har beställt 😊👍🏻. Sen ska vi hem en sväng till svärmor på eftermiddagen. Sen vet jag inte vad dagen mer har att erbjuda oss.. 
Nu blir det iaf godnatt ❤️ 

(null)

(null)