Kärlek till tusen! <3

Hej och hå i gardinen den blå! ;) Idag är det inte vilken dag som helst. För idag är det den 29 Mars 2011, detta innebär att jag och min älskade Fredrik har varit tillsammans i 1½ år idag. Jag gick upp kl 05.15 och gick ut i köket och tog en skål med filmjölk. Tåget gick 05.50 så jag var framme på jobb 07.00. Det har gott bra idag fast jag inte mådde jättebra imorse. Hade ont i magen och mådde lite illa. Jag slutade kl 15.00 idag så jag var hemma 16.10. Vi åkte och handlade mat när jag kom hem. Till middag idag valde jag att vi skulle göra räkmakor med ägg och majonäs. Mycket gott! Vi blev klara för en stund sen. Så är mätt och belåten nu. Älsk sitter och kollar fotbollen Sverige-Moldavien. Och jag sitter vid datorn och kollar rundor. Imorgon är jag ledig. Men får vackert ta mig till jobb iaf. Ska ha Demensutbildning kl 13.30-15.30 nämligen. Sen tänkte jag faktiskt att jag skulle ta mig i kragen och gå ner och träna 1 timme eller 2. Det är liksom nästan 2 år sen sist. Har gått upp 6 kg sen jag träffade Fredrik. Det måste bli ändring på det om det ska bli någon bra sommar för mig detta året. Nej nu måste jag på toa så nu slutar jag för idag. Ska försöka skriva några rader imorgon igen. Ha en fortsatt bra Tisdagskväll! Puss och kram från bästaste Liiefiie <3



Vilken morgon! :/

Hejsan! Ja rubriken talar för dagens inlägg. Vilken morgon! :/. Vaknade kl 04.00 av något. Låg vaken och kände att jag hade ont i magen och huvudet. Började helt plötsligt skaka. Gick ut i vardagsrummet där älsk satt och spelade dator. Gick en liten runda i lägenheten men mådde inte bättre. Tog två panodil och lite vatten, gick och la mig igen. Somnade dock inte. Efter ca 15 min började jag må illa och allt vände sig i magen. Jag fick ut i vardagsrummet igen och gick en runda och försökte andas lugnt. Sen kände jag att jag började må mer illa än innan. Och så var det också. Hann precis in på toa sen spydde jag som en kalv :/. Usch riktigt jobbigt. Spydde så att jag inte fick luft. Vet inte vad som som var fel. Men mådde bättre efteråt. Gick in och la mig igen, då var kl 04.35. Jag somnade ganska snabbt och vaknade kl 11.40. Nu har jag ätit en macka och druckit ett glas saft och ligger i sängen och kollar tv. Magen känns lite konstgt men det är väl för att den varit tom dom timmarna från 04.40 till 12.00. Får se om det kommer mer eller om jag faktiskt kan gå till jobb imorgon. Ha en bra dag! Puss och kram från nästades Liiefiie <3

Lördag och årets första grillning!

Hejsan! Måste ju först och främst säga att, Fy fan vilket fint väder vi har idag. Klarblå himmel och solen lyser som bara den. Dock är det inte så varmt ute som jag vill. Det är bara 5.9 grader så det är ju fortfarande ganska kallt.
Idag blir det årets första grillning för oss. Jag och älsk ska åka till Kävlinge och grilla med goa vänner. Änsålänge vet jag bara att det är Alex och Jockee. Men hoppas ju på att det blir fler.

Hehe jag har klippt Fredrik idag. Han var så himla långhårig. Han såg ut som Fluffet nr1 ;). Men nu är han superfin igen. En riktig heting när han har solbrillorna på sig. Haha!

Sitter här och lyssnar på massa olika låtar på Youtube. Massa av minnen kommer upp i huvudet :).

Ha nu en bra Lördag!
Puss och kram från bästaste Liiefiie <3