Idag är det ingen vanlig dag.........

Nej helt rätt. Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min älskade storasysters 27-årsdag. Stoooort grattis på din dag älskade syster. Hoppas du haft en bra start på din födelsedag och att den fortsätter lika bra. Du värd att ha den bästa födelsedagen någonsin. Jag är glad att ha dig som den storasystern jag aldrig fick.
Är glad att vi ha varandra i våra liv och att jag får vara en del av ditt liv. Som du brukar säga; Det ska vara du och jag mot världen alltid ♡. Ingen får någonsin komma emellan oss på något viss. Vet inte vad jag skulle göra om jag förlorade dig ur mitt liv. Skulle aldrig bli helt återställd och inte kunna leva ett normalt liv längre. Den saken är säker! Jag älskar dig från månen och tillbaka och kommer aldrig sluta att älska dig.
♡ Du kommer vara den vackraste den 28:e älskling ♡




























Lika vacker alltid min skatt ♡♡♡

Julbak med mina hjärtan ♡

Godkväll allihopa! Har varit ledig idag och har varit hos mina hjärtan i Lödde. Snackat en massa skit och bara njutit av varandras sällskap. Sen blev det lussekattbak också :). Blev 4 plåtar så nu har jag en massa att lägga i frysen och ta fram när man är sugen hela julen :).