Friends for life <33

Chacha! Ja som ni kanske förstår så kommer kvällens inlägg handla om vänner. Men inte vilka vänner som helst. Utan det e kommer faktiskt handla om en speciell vän denna gången..... Jag hoppas att han kommer läsa detta. För jag vill att han ska veta hur mkt han betyder för mig. Och att jag inte hade klarat av att förlora honom som vän... Aldrig någonsin. Så här kommer en liten text som faktiskt e skriven speciellt för dig Fredrik Alexandersson!

Fredrik "Kaja" Alexandersson, jag vill att du ska veta hur jävla mkt du betyder för mig. Jag e så fruktansvärt glad att jag fick träffa dig. Jag trodde inte att man kunde hitta en så bra vän så snabbt som jag hittade dig.
Vi träffades för första gången den 7/8- 09 och den dagen blev vi bästa vänner. Jag känner att jag kan lita på till 100% och jag hoppas verkligen att du känner detsamma för mig. Jag e så tacksam för att du finns i mitt liv Fredrik. Du finns i mitt hjärta och där ska du stanna så länge jag lever. Vill aldrig någonsin förlora dig som vän. Aldrig, aldrig, aldrig! Vet inte vad jag skulle ta mig till då. Jag finns här alltid här för dig, glöm aldrig det! Så med denna text vill jag bara berätta att du e en av dom bästa vännerna man någonsin kan ha...
Jag älskar dig så mkt min älsklingsvän Kaja <3  


 Du är GULDVÄRD!


Bilbingo på Tosselilla =D

Chacha! Sitter hemma hos Jennie just nu. Idag har jag och Jenniie varit på bilbingo på Tosselilla för första gången. Roligt som fan var det! Ska lätt göras om. Eller hur Jenniie??? Det började kl 18.30 och höll på till 20.45.
Annars har det varit en lugn dag idag.. Har varit ganska seg efter helgen..

Imorgon ska jag och Jenniie till bilskolan och öva teori. Sen vet jag inte vad som händer... Mjo på kvällen ska vi nog till Happybar och sjuna karaoke. Jippie!
På torsdag ska jag på middag med mormor & morfar, min kusin och hans flickvän, min mamma och min lillebror på Jensens Biffhus. Mums!

Ehm vad händer i helgen...  Mjo på Fredag ska vi till bykrogen här i Oxie och sjunga karaoke. På Lördag ska vi till Happybar och sjunga karaoke. Och på Söndag blir det nog bara en slappedag...
 
Nej nu ska jag snart gå hem... Ta på mig mjukiskläder och sätta mig framför datorn med en kopp te....

Sov gott alla! Puss <3

Skrattnoja i Hässleholm =D

Chacha! Hoppas ni har haft en lika trevlig helg som jag har haft. I fredags var jag och och Jenniie på Happybar och lysnade på Tise när dom hade spelning. Sen kom några vänner till oss.. Lilleman, Martin, Olle, Egon. När spelningen var klar så stack vi en snabb sväng till Pub Barcelona. Men där blev det ett stort slagsmål så där ville jag inte stanna.. Så jag stack iväg med grabbarna till Breeze. Skaka rumpa som fan! Nice nice... Kom 05.40 gick och la mig direkt. I Lördags var stack hela gänget ut och festade på Happybar. Där var karaoke. Såå jävla ballt ! Jag sjöng två låtar och Tobbe filmade mig. Så filmerna ligger inne på facebook nu... Haha Tobbe ville ha dom där...  Kl 00.53 tog jag tåget till Hässleholm. Skulle träffa Kaja, Linus och Jimmy....  Dom söp som svin. Har fina bilder som jag tog som jag tänkte lägga upp... fast det blir inte här. Lägger upp dom på Bildagboken.
Jenniie kom upp igårkväll och sen ålte vi hem tillsammans idag kl 18.24. Sen stack vi bara hem om till var och en och käkade sne träffade vi Tobbe och och Linus och spelade några rundor Yatzy =D.

Nu sitter jag här och ska snart spela lite Fia med knuff med Jenniie inne på Blip.... Så vi hörs.
Föresten, jenniie har äntligen klippt sig. Hon har skaffat lugg.. Och hon är superduper fin i det. Det passar henen skiiiitbra. Fick själv panik och bad Jenniie klippa tillbaka til min korta lugg.. Så nu har jag lugg igen =D. Som sagt, det kommer bilder på både mig och Jenniie  i våra nya frisyrer och bilder från festen hos Kaja.

Titta och njut www.bilddagboken.se

Puss och kram! <3