2 år och 4 månader <3

Ja jag får ju inte glömma berätta för er som nu är intresserade....

Idag har jag och min älskade sambo varit tillsammans i 2 år och 4 månader. Och varit förlovade i 1 år och 4 månader. Tänk va tiden går fort!

Älskar honom lika mkt nu som jag gjort från första stund! <3

Är det inte det ena så är de det andra!

Ja med denna rubriken menar jag att jag skulle ha jobbat denna helgen. Men jag har mått dåligt. Haft ont i magen, varit på toa flera gånger, haft ont i huvudet och mått illa om vart annat. Inte alls kul! Nu när jag väl blivit av med både illamåendet, magonten och huvudvärken så trodde jag att allt var lugnt och att jag nästintill är fit for fight imorgon så jag kan jobba ett 07.00-16.00-pass. Nej då har jag helt plötsligt fått så jävla ont i min högra axel. Smärtan strålar ner i överarmen och upp på högra sidan av nacken :/... Det gör ont så fort jag bara rör armen upp och lite åt sidan. Hoppas det inte är nått allvarligt. Jag har ju många tunga lyft på jobb som jag måste kunna göra... Men men imorgon ska jag göra så gott jag kan. Jag har smort axeln med voltaren-gel nu så får vi se hur det är imorgonbitti när jag ska upp. Får kanske smörja lite till innan jag går till tåget.

Nu ska jag gå och lägga mig. Ska upp 05.15 imorgon för att ta tåget 05.44.
Godnatt och sov gott <3

Myslördag

Hej allesammans!
Idag har det varit en riktig slappedag. Vaknade kl 13.00. Min älskade sambo dukade fram frukost till oss. Efter frukost gick vi in och la oss i sängen igen och kollade på tv och där har vi legat och slappat enda till kl 16.30. Vi bestämde oss för att vi skulle äta lite finare mat idag, så vi gick faktiskt in på restaurang Cats här i Hässleholm. Dom har en sån mysig stämning där, god mat och trevlig personal som ger en mycket bra service.

Jag tog vitlöksbröd till förrätt och älsk tog en nachostallrik. Till hivudrätt tog jag en oxfilé med pommes och bearnaisesås. Älsk tog fläskfilé med potatisgratäng. Mums!

När vi kom hem så la jag mig i ett varmt bad och älsk satte sig vid datorn. Kl 20.00 är det "Gladiatorerna" så då blir det ryggläge i soffan tillsammans med älsk. MYSIGT! <3