Tisdag

Godmorgon !
Vaknade 07.30. Gav Alicia lite gröt, en banan och lite äpplejuice. Men hon åt inte supermkt. Hon har svårt att äta på morgonen nuförtiden. Jag lämnade Alicia på förskolan kl 09.00.. Håller tummarna för att dom inte ringer och säger att hon snorar eller så. Idag är det riktigt fint väder. Solen lyser och det är behaglig temperatur ute. Håller det i sig så går vi nog till någon lekplats eller så när jag hämtat hem henne från förskolan i eftermiddag. 
 
Sitter just nu och äter frukost. Och sen tänkte jag nog slänga mig i soffan och kolla på någon serie. 
Imorgon är en spännande dag. Då ska jag äntligen börja jobba igen, efter 1,5 års mammaledighet. Kommer såklart gå dit med blandade känslor. Känns ju lite kosntigt att komma tillbaka till ett gäng man inte träffat på 1,5 år. Har typ "glömt" lite av hur man gör med de olika sakerna. Men det ska nog gå bra ändå. Kommer ha en kollega bredvid mig i 3 veckor så jag kommer in i gängerna igen. 

• 10.15 - Jaha det var inte länge hon fick vara på förskolan…. En av pedagogerna ringde nyss och sa att Alicia snorar jääättemkt så jag måste hämta henne. Har inte behövt torka hennes näsa på hela dagen varken i Söndags eller igår. Och inget imorse heller. Men nu var hon tydligen jättesnorig 🤷🏻‍♀️🙄. 
• 22.00 - Middagen idag blev Schnitzel med pommes och bearnaisesås 😍. 
(null)

Alicia somnade runt 20.30 tiden. Och jag ska strax lägga mig 😴. 

Fredrik ska vara hemma imorgon och ha sin första vabbdag.. För jag kan ju inte börja med vabba det första jag gör. Fredrik har ändå jobbat 3 veckor nu. 
Godnatt! ❤️



Hemmadag idag med! 🧡

Alicia har varit hemma från förskolan idag också för hon var tvungen att vara helt symtomfri innan hon fick lov att komma tillbaka. Så Fredrik har jobbat hemifrån idag också. Så jag och Alicia har bara tagit det lugnt. Vi har lyssnat/tittat på en massa sånger/danser/ramsor på youtube. Alicia älskar det 🥰! Jag och Alicia har varit en snabbis i affären också för att handla resterande som vi inte hann med att handla när vi handlade igår. 
Middagen har vi inte klurat ut vad det blir än. Men det är minsann dax att komma fram till det alldeles strax för det är ju snart middagstid 😊.

Höstlig Lördag

Hejsan hoppsan! 
 
Alicia har sovit ganska bra inatt trots henne förkylning. Hocn har dock inte sovit i sin egna säng. Hon har sovit i min säng sidan om mig. Hon har vaknat ett par gånger under natten och tidig morgon men jag har lagt henne till rätta igen och hon har somnat om ganska så direkt. Hon vaknade sista gången kl 07.30. Då tog jag ut henne till Fredrik så hon jag kunde få lov att sova en stund ensam i min säng. Men blev typ bara 30 minuter sen kurrade magen rejält så jag steg upp. Vi åt frukost tillsammans alla tre. Sen har vi bara myst här hemma. Vi har varit iväg en liten vända ner till tivolit vi har på besök här i Kävlinge, men det var inget vidare väder så vi stannade där bara i 30 minuter sen körde vi och åt lunch i Lödde istället. Jag och Alicia åt från Mcdonalds och Fredrik åt från Burger King 😍.
Tanken var egentligen att jag skulle gjort plättar till lunch idag men det får jag göra imorgon istället helt enkelt. 
 
Middagen idag blir korvstroganoff. Jag gjorde korvstroganoffen för typ 30 minuter sen. Den har stått och puttrat på spisen sen dess. Och nu har vi precis startat riset så ska snart bli gott med lite mat minsann.