Metallicabiljetter 🎫🎶🎤🎸

Hej allesammans! Ingen är lyckligare än jag just nu. Igår blev jag medlem på en Facebookssida som heter "Kävlingekoll ocensurerat". När jag blev godkänd där så bläddrade jag igenom sidan och hitta en kille i Kävlinge som sålde sina 2 stycken sittplatsbiljetter till Metallica på Ullevi Arena den 22 Augusti. Dom var jag snabb med att köpa ska ni veta 😀😀. Så ska iväg och hämta dom vid 16.00 tiden. 

Som jag längtar nu.. Ni anar inte  ❤😍😍😍😍 


Tupperwareparty

Hej och gokväll! Tisdagen den 14/7 åkte jag och Rebecca med till tupperwareparty lager i Sjöbo. Där hemma dom träffar för alla som säljer tupperwareprodukter eller vill börja sälja. Jag och Rebecca bestämde oss för att prova på att börja sälja. Vi fick varsin startväska med tupperwareprodukter för 2000 kr i. Igår hade jag min första demonstration hemma hos mig, där jag hade bjudit hem släkt och vänner. Det gick hur bra som helst faktiskt. Nu ska jag boka in nya demostrationer hemma hos andra där jag visar upp produkterna och förmodligen får någon att köpa våra produkter och kanske tom får någon ny att vilja testa på jobbet som tupperwarekonsulent. Det är superkul 😊. 

Idag har jag varit på besök hemma hos Familjen Sahlin. Har faktiskt saknat att att vara där och träffa Madde, Martin och barnen. Jag och Madelen har hjälpts att bygga ihop Amandas nya dockhus som är ca 1,30 meter hög och lika bred 😀. Lite meck va det men gud så fint det blev. Sen bjöd dom på pizza ☺🍕.
Jag kom hem igen för en stund sen, så sitter och slappar i soffan. 

Tackar familjen Sahlin för en mysig dag/kväll  ❤

Semester 🍷☺🍉🍓🌸🌞

Hej hopp alla glada!  Det var ett tag sen jag skrev nu. Men har inte känt att det funnits något speciellt att skriva om. Ja detta inlägg kommer inte Heller vara måg speciellt,  men min kära mormor är en trogen läsare och hon undrade varför jag inte skrivit på ett tag och tyckte att nu får jag bannemig skriva något så hon har att läsa ☺. Så får väl skiva lira grann iaf 😀. 

Semestern började 13/7. Så har haft min första vecka nu. Har två veckor kvar ☺🌞. Har bara tagit det lugnt och njutit av ledigheten. Sovit lagom länge på morgnarna t.ex. 

Igår fyllde min kära sambo 26 år,  så vi hade bjudit hem lite vänner till oss så käkade först smörgåstårta hemma hos svärmor, sen blev vi alla körda till Kävlingestationen där vi sen tog tåget in till Malmö. Stack till Interpool och spelade biljard, drack en massa och sen spelade vi lite dart. Sen var folket både fulla och trötta. Så när klockan var 01.20 så stack vi till Mc Donalds på Gustav Adolfs torg och käkade nattamat ☺🍔🍟, innan vi bestämde oss för att åka hem. 

Vaknade kl 12.00 idag och kände mig utvilad,  så följde med Rebecca till Röstångamarknad  och vi kom  hem för en stund sen. Nu blir det bara till att slappa resten av dagen ☺. Blir nog "bakismat" ikväll. Pizza på Kävlinges godaste pizzeria 🍕. 

Imorgon är det tvätt och renbäddning som står på schemat. Tvättberget bara växer och växer.  Kan inte förstå hur det kan bli så mycket tvätt. 

Nej nu får det räcka för idag. Ha en fortsatt trevlig Söndag 🌸