Ett inlägg från både idag och igår :)

Hejsan! Ja detta inlägget blir lite blandat idag. Hann ju inte skriva något igår. Så börjar med att skirva lite om gårdagen. Vaknade kl 11.30, och gick ner och tog på mig sen väntade jag på att mamma skulle göra sig i ordning. Sen vid 13.30 tiden så körde vi inte till stan för vi skulle fixa ett sånt där skånekort till mig. Eftersom jag nuförtiden åker så mkt tåg. och det kommer bli ännu mer nu när jag ska börja jobba. Men men när det var fixat så hade vi lite tid över innan vi skulle samlas på en inspelnings-studio där vi skulle överraska min mammas fd svägerska Ingela för hon fyllde 40år. Så vi alla hade lagt ihopa pengar för att hon skulle få sjunga en låt som sen kommer hemskickat på en cd till henne. Nice som fan. Det e lätt något jag skulle vilja göra. Vi skulle samlas allihopa kl 15.00 och Ingela skulel komam tillsammans med två stycken som skulel le henne dit. Haha när hon kom in i studion så satt alla vi släktingar där uatn att hon visste nått... Hon blev så himla glad. Och sjöng bra gjorde hon också. Efter inspelningen så stack vi till Oxie hem till två av släktingarna, Susanne och Janos. Där fick vi lite drinkar och lite snacks innan det var dax att sticka till bykrogen där vi hade bokat bord för att äta god buffé. Och då menar jag GOD :-). När vi alla hade ätit färdigt så hade klockan hunnit bli 21.00 och då sattes karaokemaskinen i gång. Vilket jag bara avgudade :-). Den startade nämligen 1 timme tidigare än vanligt.. jag fick sjunga 3 låtar + en minneslåt till Susannes bror Håkan som gick bort för snart 4 år sen. Han skulle nämligen fyllt 37 år idag. R.I.P Håkan  :-(. Det var jag och Ingela som sjöng tillsammans på den låten. Vi sjöng Ted Gärdestads låt " Jag vill ha en egen måne".
Det blev en massa tårar under hela låten, men sen när låten var slut så kom Jokkmokks Jokkes "Gulligullan" igång, och då var det bara glada miner från alla håll... Sen var det fullt ös enda till klockan slog 01.00, för då stängde krogen och alla var tvunga till att gå hem...  Men fy fan vilken fruktansvärt lyckad dag/kväll och natt den blev. 


Och idag vaknade jag kl 10.30 när klockan ringde. Jag gick ner och tog på mig och drack lite saft, sen borstade jag tänderna och sminkade mig lite. När klockan var 12.30 så gick jag till bussen. Jag var framme på Malmö C klockan 13.09 typ, och tåget skulle inte gå förrän 13.28 så jag gick in på pressbyrån och handlade en korv och en dricka. Älskar pressbyråns korvar. Mums!  När jag sen skulle gå bort till tåget så gick jag förbi Espresso House och var ju bara tvungen att köpa en stor chai-latte att ha på tåget :-).

När jag kom fram till Hässle och kom upp i lgh så sov baby fortfarande, och klockan var 14.15. Haha det tog nästan 15 min att få liv i honom. Han är så svår att väcka ibland asså. Sne käkade han frukost och vi satt och kollade på tv. Vi skulle tvätta idag klockan 14.00 men eftersom vi har tvättat så många gånger nu så var det babys bror Matti som fick göra det idag. Baby började spela kl 18.00 precis som vanligt och spelar till 22.00. När han e klar så ska vi ner till pizzerian och beställa pizza. Mums, vet precis vad jag ska ha för någon. Jag ska ha en pizza med skinka, oxfilé, champinjoner och vitlökssås... Sen blir det nog bara en massa mys resten av kvällen. Brukar bli så om jag varit hemma om i Malmö och sen kommer tillbaka dagen efter eller om jag varit borta längre. Kanske baby har laddat ner nån bra film som vi kan se. Annars får han ju se till att ladda ner en när vi kommer hem från pizzerian :-).

Nej nu blev detta inlägget hur långt som helst känner jag. Så nu ska jag ta det lugnt en stund. Ska gå och lägga mig i normal tid ikväll för jag börja kl 07.00 imorgonbitti. Så ska ta tåget kl 05.42..  Tar nog lite tid innan kroppen hinner att vänja sig vid det igen. Är ju ett tag sen man jobbade så tidigt.

Ha en fortsatt bra Söndag! Puss!

Jag och baby firar 4 månader tillsammans <3

Hejsan! Idag firar jag och baby 4 månader tillsammans. Tänk att det redan har gått 4 månader. 2 månader till sen har det gått ett halvår :-). Jag är hemma i Malmö igen. Åkte med tåget från Hässleholm kl 19.42., sen hämtade mammsen mig på Malmö C. När vi kom hem så käkade vi Chili con carne. Mums! Det var länge sen jag åt det. Kommer bara vara här i Malmö tills på Söndag. Sen åker jag till Hässleholm igen. För jag börjar jobba på Måndag kl 07.00. Det blir närmre att åka från Hässle nämligen. Imorgon ska jag och mamma på 40årsfest. Ska bli så nice!

Nej har inte mer att skriva nu. Ska titta på tv och mysa med mammsen. Puss!! <3

Jag har lite av varje som yrke verkar det som :)

Hejsan! Det kan vara svårt att förstå dagens rubrik. Men jag ska förklara vad jag menar med den. Jo, sen jag träffade min älskling Fredrik och jag började åka till Hässleholm mer och mer ofta. Så har jag kännt på vuxenlivet lite mer än vad jag har gjort innan. Nu känns det liksom som att man nästintill har flyttat hemifrån helt och hållet. Jag både diskar, städar, går ner och handlar mat, torkar av borden när vi har ätit, plockar undan lite såfort jag ser att något inte ligger på sin rätta plats. Och nu idag har jag provat på ett nytt yrke, haha^^.  Idag har jag provat på att vara vvs:are. Jag märkte att det var stopp i vasken i badrummet. Så jag gick och hämtade en skål i köket och satte under röret under vasken. Sen snurrade jag loss den koppen som sitter och samlar på sig allt vatten och skit. Och jag säger bara Oj oj oj så mkt skit där var. Inte konstigt att det var stopp. Där var så mkt hår och så mkt tvålrester och fy fan va det luktade illa.. Det var riktigt äckligt ska ni veta. Men vad gör man inte när saker och ting måste göras. Det var ju tvunget att det måste tas bort. Så nu e det fixat och stoppet i vasken e nästintill borta. Jag e såå duktig :-).

Idag händer inget speciellt. Baby spelar från 18.00- 22.00 idag med. Vanlig övning från 18.00 till 21.00 och viktig match från 21.00 till 22.00. Så jag tänkte att jag skulle diska upp den sista disken som är kvar i köket, sen ta och dammsuga upp all kattsand som katterna har sprätt ut över hela hallgolvet... Jädrans katter alltså ;). 
Och vad det blir till middag idag har jag ingen aning om. Får se vad baby är sugen på.. Själv är jag fruktansvärt sugen på pizza. Såndär pizza med skinka, oxfile, champinjoner och massa vitlökssås. MUMS! Men som sagt. Får se vad baby vill...
Jag ska ju åka hem till Malmö imorgonkväll. Ska ju på 40års-fest med mammsen och några släktingar på Lördag. Ska bli riktigt kul faktiskt. Bara synd att inte baby är med. Men han ska nog ha lan hemma. Ta hem lie folk och sitta och spela hela helgen. Så kommer jag antagligen igen på Söndag nån gång.

Nej nu ska jag ta och göra mig en kopp te och sen ska jag spela lite spel på King.com innan det e dax att göra i ordning här hemma. Ha en bra Torsdagskväll :-). Puss!