Tisdag hela dagen

Hej hej! Idag e det Tisdag. Jag hade ställt klockan på 08.45. Gick upp, gjorde mig i ordning. Skulle ju vara på körskolan 09.55. Körningen gick jättebra. Efteråt så övade jag lite teori. Sen vid 14.30 tiden kom mamma och hämtade mig sen stack vi till Mobilia och tog en fika. Sen körde vi och handlade på Ica Maxi. Nu har vi precis ätit mat och nu mår jag illa som fan... Är skitmätt.. Känns som om jag ska spy när som helst.. usch!

Har inget jobb imorgon som det ser ut nu änsålänge. Så ska nog till körskolan igen och öva teori.

Nej nu e det dags att titta på tv lite... Ha det så bra! Puss hej <3

Helgen är slut och idag e det Måndag

Hejsan! Idag e det Måndag och jag har jobbat. Gick hur bra som helst. Mamma hämtade mig sen stack vi en sväng till mormor och morfar. Tog en snabb fika där sen körde jag och mamma och handlade mat på Coop. Idag blev det hemmalagad hamburgare. Mums!

Nu sitter jag bara här vid datorn och snackar med Lilleman. Kul kul =). Ska snart gå och lägga mig. Har varit uppe tidigt imorse. Vaknade redan kl 05.00, så det var en kvart innan klockan skulle ringa...

Imorgon ska jag köra en dubbel-lektion kl 10.15 och sen öva lite teori efter det.... Sen vet jag inte vad som händer. Mamma e ledig iaf....

Aja men ha en fortsatt trevlig Måndagskväll.. Puss hej <3

En riktig hemmadag

Hej svejs! Som sagt  så ser ni i förra inlägget när jag var hemma inatt/imorse. Jag vaknade inte förrän kl 12.15 idag. Myspys! Skönt att få sova ut riktigt utan att vakna av någon klocka eller av nått annat som stör. Gick upp ur sängen, satt mig vid datorn och tvn. Sen har jag suttit där hela dagen typ. Alle kom förbi innan idag och lämnade mina saker som jag hade med mig igår när vi stack hem till henne för att göra oss i ordning för kvällen... Ralle kom förbi vid 20.00 tiden och hämtade sina saker som han har haft här när vi var tillsammans... Så nu känns det verkligen som att han e helt borta. Tråkigt men på sätt och vis är det skönt, för då kan jag verkligen gå vidare. För det har han nog redan gjort om ryktena som spridits stämmer =/... Men vi är vänner iaf och det e det som är huvudsaken.

Jag ska inte vara uppe så länge till ikväll.. Börjar jobb imorogn kl 07.00. Så jag får gå upp vid 05.15 tiden =/. Surt som fan!
Blir till att göra sig i ordning för natten nu. Ta nått litet att äta, sen borsta tänderna och lägga sig och läsa en liten stund.

Ska se om jag har tid efter jobbet imorgon så ska jag lägga in bilderna från igår  =) .  Sov så gott allesammans. Puss <3