Ledig idag =)

Hejsan! det var ett tag sen jag skrev nu. Men har inte orkat skirva när jag har kommit hem från jobbet om dagarna. Men nu är jag ledig och jag kände för att skriva några rader idag. Mamma väckte mig klockan 11.00. Vi åt frukost och tittade lite på tv. Sen hoppade jag in i duschen och gjorde mig i ordning. När jag var klar så stack jag och mamma till SEB banken och fixade ett sparkonto till mig. Jag känner att jag måste vara mer sparsam med mina pengar när lönen kommer. Annars försvinner varenda krona på massa skitsaker. När vi var klara på banken så körde vi till Skurup till mammas kusin. Vi är fortfarande kvar här. Vi har suttit och snackat ett tag nu, och vi har varit nere och handlat till midddagen som vi blir bjudna på här. Baconlindad fläskfilé med råstektpotatis och svamp eller bearnaiesås. Säger bara MUMS! Sen blir det väl lite fika efter maten. Kaffe för dom som dricker det, och kanske en kopp te eller saft till mig och sen har vi köpt lite kakor :).
Ska jobba imorgon 07.00-16.00 och 12.00-21.00Fredag, sen är jag ledig Lördag Söndag och Måndag. Ska bli så skönt för då ska jag få träffa min älskling igen. nej nu ska jag gå ut i köket och hjälpa till med att duka och göra klart det sista med maten.

Ha en fortsatt bra kväll! Puss <3

Tisdag och det är andra dagen på nya jobbet :)

Hejsan! Idag gick jag upp kl 05.00, gjorde mig i ordning och packade ner mina saker som jag skulle äta tills frukost och lunch på jobb. Sen gick jag ut till bussen som gick 05.30. Jag var framme på jobb redan 06.30 med andra ord 30 minuter var jag 30 min tidig och var den första av personalen som kommit. Jag ska kolla ifall man inte kan ta en buss senare så att jag slipper sitta och vänta på jobb i 30 min. Mamsen hämtade mig på jobb idag. Jag slutade klockan 16.00. Vi körde till Jägersro och fixade en ny nyckel till mig och sen gick vi inom på Coop och handlade lite som jag ska ha i kylen på jobb och sen handlade vi dagens mat. Varmrökt lac med kokt potatis och örtagårdssås. En av mina favoritmaträtter =). Ikväll kan jag vara uppe längre för jag börjar inte förrän kl 15.00 imorgon och slutar kl 20.00. Riktigt skön tid. 

Ha en fortsatt trevlig kväll <3

Första dagen på det nya jobbet idag =)

Hejsan! Usch gick upp klockan 05.30. Det var tänkt att jag skulle duscha men jag orkade inte så jag bara tvättade bara mig under armarna och sen gjorde mig i ordning, och bredde mackor som jag skulle ha med mig. Gick ut till bussen kl 06.20, bussen skulle ju gå 06.30. Allt gick bra med bussen och så, vi var framme på jobb 07.50 och vi började kl 08.00 så det var ju lagom. Det var ingen riktigt jobbdag idag, det var bara massor med information om brandsäkerhet och visning av alla lokaler och vi skulle börja packa upp alla sakerna som är köpta till avdelningarna. Vi var inte klara på jobb förrän kl 15.30. När vi slutade så tog jag och Johanna bussen hem till Mathilda och fikade lite. Och jag fick se hennes gulliga bebismage. Hon ska ju föda om ungefär 2 veckor så magen e ju inte så liten längre =). Nu har jag precis kommit hem och sitter ner och pratar lite med mamma. Jag visar henne mitt schema som vi fick. Är riktigt nöjd med det faktiskt. Imorgon börjar jag 07.00 så jag få gå upp kl 05.00 och ta bussen 05.30 då är jag framme på jobb lagom till 06.50. Jobbar till 16.00 så det blir nog en lugn dag. Dom två första vårdtagarna kommer imorgon. Och dom flesta möblerna kommer också. Både till köket och till dom andra rummen. Vi kommer även få alla nycklar, våra skåp =). Fy fan va bra vi kommer få det när vi är helt klara på stället.

Jag ska gå och lägga mig i normal tid ikväll eftersom jag ska upp tidigt imorgonbitti. Ska ta mig en kopp te och på med myskläderna och titta lite på tv innan läggdags. Ha det bra ! <3