Mysdag med mamma & mormor

Hej och godkväll! Ja det var ett tag sen jag skrev sist. Ikväll ska jag fatta mig kort för jag är sååå trött. Ögonen går i kors och jag vill egentligen bara sova, men jag lovade mormor att skriva några rader här så jag får väl hålla mitt ord ☺.

Idag har jag jobbat 07.00-15.00, mormor hämtade mig efter jobb. Sen blev det dejt med mamma och mormor. Det blev spaghetti och köttfärsås till middag. Och sen blev det wienerbröd med citronkräm till kaffet 😉. Sen har vi bara pratat, pratat och pratat precis som vanligt.

Nu är jag precis hemkommen och ligger i sängen. Jobb imorgon 06.45-15.00. Godnatt och sov gott 💤💋

Heldag på Tosselilla 😀❤

Hej och godkväll! Det var ett tag sen jag skrev. Men har varken haft tid eller lust att skriva något..Har inte känt att jag haft något speciellt att skriva om. Min semester började den 18 Juli så nu är jag inne på min sista vecka innan det är dax att gå tillbaka till jobbet och verkligheten. Har hunnit göra en del under dessa veckorna. Har solat och badat, ätit glass i Bjärred ett flertal gånger, varit på bilträffen i Lödde, varit ute och druckit med vänner i Lund, varit i Danmark och firat Fredrik, grillat med familjen, träffat mormor och mamma, firat en tjejkompis som fyllt 28 år. Ja listan är lång 😜.

Men idag har jag varit på Tosselilla tillsammans med Rebecca och hennes barn, Rebeccas mamma och Rebeccas syster. Har varit hur trevligt som helst. Blev en heldag på 8 timmar 😀. Nu är jag hemma och myskläderna har åkt på. Jag sitter och slappar i min fåtölj och känner mig mer död än levande 😂😉.