Idag är det ingen vanlig dag....

För idag är det min 27år dag ☺. Klockan 10.44 ska jag ta bussen till Kävlinge för att sedan ta tåget in till Malmö. Har fått 50 minuters klassisk helkroppsmassage på Axelsons SPA i födelsedagspresent av min älskade man 😀. Ska vara där kl 11.45 och bara njuta. Sen ska jag träffa mormor en sväng i stan också när jag är klar. 
  


Äntligen! 😀

Fick precis sms från min älskling att vi ska skriva dom sista papperna till vår nya lägenhet på Fredag kl 15.00. Så efter kl 15.00 får vi nycklarna och kan börjar flytta in ☺. Åhh är såå glad. Ska bli så roligt 😀. 

Här är en bild på huset. Vi ska bo i den lägenheten som har balkongen underst med dom 2 bruna krukorna på väggen ☺

Längesen sist!

Hej hopp! Ja jag ber om ursäkt för att jag har varit så dålig på att uppdatera bloggen. Sist jag skrev var den 15 Januari och det är ju ett bra tag sen. Lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera.

Vad har hänt sen sist jag skrev?
Jo jag och älsk har köpt en ny lägenhet tillsammans. Och jag har sålt min egen såklart ☺. Fick sålt min för 360.000 och vi köpte vår nya för 395.000. Vi flyttar förmodligen in någon gång i nästa vecka. Håller tummarna för det iaf.
Ska bli så himla skoj! 😀

Jaha, hur går det på förhållandefronten?! 
Jo det går hur bra som helst. Jag och Fredrik har det superbra tillsammans. Älskar att vara med honom 💑  💏.

Vår lilla pluttefia mår hur bra som helst. Vi var och steriliserade henne den 31/3 så fick äta medicin i 5 dagar och bära tratt på huvudet i 1 vecka. Det var tufft för henne men hon var jätteduktig. Ska bli spännande och se hur hon reagerar när vi flyttar till den nya lägenheten.  

Nej nu ska jag ta och göra nått vettigt. Ni får ha det så bra så länge 😀 ❤