9 dagar kvar! <3

Hej och godkväll! Börjar inlägget med lite tråkigheter. Har inte mått så bra dom senaste dagarna. Har haft en förbannad j*vla huvudvärk som vägrar att försvinna fast jag käkat huvudvärkstabletter som en annan galning. Men tror att det har med att jag har haft ont i nacke och rygg och då spänt mig. Ska gå ner till thaimassagen vid mig imorgon och kolla om dom har någon tid att massera mig så att det kanske försvinner.
Nu till något såååå mycket roligare. Livet flyter på för övrigt. Jag har börjat träffa min fd igen. Vi är inte tillsammans men vi träffas och försöker väl hitta varandra igen. Men jag kommer ju såklart ha min lägenhet kvar... Så vi får se vad saker och ting leder till. Idag är det bara 9 dagar kvar tills jag och systeryster sitter på tåget till Stockholm. Ska bli såå mysigt att få göra detta med just dig :).
Spendera en hel helg tillsammans i en främmande stad..
Bara du och jag, UNDERBART!
 
 
 
 
 
  
Jag älskar dig Madelen Sahlin <3

18 dagar kvar ♡♡

Åhhh, idag är det 18 dagar kvar tills en av mina drömmar går i uppfyllelse. Denna dröm går i uppfyllelse tillsammans med en av de underbaraste personerna jag känner. Min bästa vän, storasystern som jag aldrig fick. Vi ska ha en hel helg tillsammans i Stockholm. Sova på hotell, kolla på Avicii på Tele2Arena, shoppa lite och bara mysa av varandras sällskap. Ska bli så underbart ♡Jag lääängtar till tusen :).