Sjuk och hemma från jobb idag och imorgon

Hejsan! Ja som ni nyss läste på rubriken så är jag inte alls på topp idag. Och har inte varit det på 4-5 dagar nu. Men igår var det värst. Kom hem från älsklingen igårkväll 22.50. Mådde redan dåligt då men blev värre längre in på kvällen. Hostade upp massor med slem och kände mig allmänt kass... Så stannar hemma från jobb idag och ska stanna hemma imorgon också. Jag har ont i huvudet, och har hosta. Hostar så mkt att jag nästan kräks, och jag är yr emellanåt. Hade feber igårkväll så jag känner inte riktigt för att gå till jobb då. Skulle jobbat 11.00-21-00 ikväll, och 08.00-20.00 imorgon. Men men.

Gick upp ur sängen när kl var 13.30, nu har jag precis duschat och känner mig redan lite fräschare än innan. Ska snart ta mig nått att äta och hoppas på att bde huvudvärken och yrseln försvinner. Sen ska jag följa med mamma ner och handla lite mat och sen blir det bara att ta det lugnt och ha myskväll med mamma hela kvällen. Mysigt <3.
Vet inte vad det står för nått gott på menyn idag. Har jag tur så kanske jag kan få välja mat idag. Då jag gärna vill ha pannbiffar med potatis, brunsås, lingon och ättiksgurka. Riktigt mumsigt! Men det e ju som sagt inte säkert att det blir det.

Skriver kanske mer senare. <3

16.50- Hej igen! Nu har vi varit och handlat mat. Det blev inte pannbiffar som jag ville. Men det blev supergod mat iallafall. Vi ska iväg till min kusin vid 19.00 tiden. Vi ska till hennes koloni i skurup och grilla =). Ska bli så mysigt. Åt två pölser med bröd på pölsemannen när vi var och handlade. Så nu har huvudvärken och yrseln försvunnit lite iallafall. <3

Trädgårdsarbetare i solskenet =)

Hejsan! Vaknade kl 06.00 när klockan ringde. Gick upp ur sängen lite grann mot min vilja. Var trött som en galning fast jag fått sova mina timmar. Men gick upp och gjorde mig i ordning och tog en macka och ett glas mjölk till frukost. Sen gick jag ut till bussen som skulle gå 06.41. När jag väl var framme på jobb var kl 07.50 så tog jag en kopp varm choklad från vår kaffe/te/choklad-automat och sen gick jag in på min avdelning och började ge mediciner. Sen har jag varit i full gång enda tills kl 13.00 när jag slutade för idag. Mamma kom och hämtade mig efter jobb sen stack vi och handlade mat på Coop Forum. När vi kom hem igen och packat in alla varor i kyl och frys så gick vi ut på vår framsida och började plocka lite ogräs och sen tvättade vi av utemöblerna för dom var riktigt skitiga.

Nu börjar jag bli hungrig så nu ska jag be mamma att vi ska hjälpas åt att börja med maten. Idag står det hemmagjord carbonara med bandspaghetti på menyn här på denna adressen. Ska bli så sjukt gott! Älskar den maten så himla mkt. Skulle nästan kunna leva på det i en hel vecka :). Fast iochförsig så hade det nog blivit lite uttjatat i längden.

Börjar kl 07.00 imorgonbitti och jobbar till 16.00. Så jag ska inte vara uppe hur länge som helst ikväll för då är jag helt slutkörd direkt efter morgonarbetet när klockan är 10.00. Ha en fortsatt bra dag och njut nu av det fina vädret dom sista timmarna innan solen tackar för idag och gå och lägger sig ;). <3

Helg i Oxie =)

Hejsan! Har haft älsklingen här hela helgen. Och det har varit såååå himla mysigt. I Fredags mötte jag honom på Svågertorp när han  kom med tåget. Sen åkte vi hem tillsammans till Oxie. Sen följde vi med mammsen och handlade mat. Blev spaghetti med köttfärssås. Gott!
Igår var det Lördag. När vi vaknade så åt vi frukost och sen tog vi det bara lugnt. Senare på dagen så stack vi till Siba och handlade nya micar till singstar och sen körde vi och handlade mat. Det blev ugnstekt falukorv med potatismos. Sen vid 20.00 tiden så stack jag och baby till Jenniie och sen stack vi hem till Jimmy där det var fest. Hade hur trevligt som helst. Singstar och massa roligt folk man inte träffat på ett tag. Skönt att baby kan komma så bra överens med folket. Så man slipper att han ska känna sig helt ensam. Vi var väl hemma kl 03.00 på natten. Somnade snabbt och sov ända tills kl 12.00 imorse. Sen blev det bara två mackor var till frukost efter som vi skulle på kalas på Jensens Böfhus kl 16.00. Vi firade mormor som fyller 67år den 27/5. Efter maten så gick vi hem till mormor och morfar och drack kaffe och käkade kakor. Mumsigt! Vid 22.00 tiden så körde vi älsklingen till Centralen för han skulle hem till Hässleholm. Och sen körde vi hem till Oxie. Just nu sitter jag och dricker en kopp te. Nu e denna helgen slut och nu får jag vänta tills på Torsdagkväll innan jag får träffa honom igen. Ska jobba 12.00 - 21.15 imorgon så ska snart gå och lägga mig. Börjar bli lite småtrött nu faktiskt. Sov så gott!

Fredrik, jag älskar dig med hela mitt hjärta. Du och jag i evigheternas evighet <3