När vi två blir en <3

Chacha! Min lilla snutt Kaja mådde inte alls bra igår. Så han ringde mig och bad att jag skulle komma för att han behövde mig just då. Och eftersom jag har lovat honom att alltid ställa upp så var jag ju bara tvungen att åka till honom... Vill ju såklart inte att han ska må dåligt. När jag kom upp till honom så såg jag att han inte alls mådde bra. Det var ingen trevlig syn det. Men vi pratade och allt löste sig under natten.

Inatt var det en speciell natt. En helt underbart mysig natt... Kändes inte som de andra nätterna som jag sovit hos honom. Innan vi bestämde oss för att sova så pratade vi om att vi inte behövde vänta längre på att vi inte skulel veta tillräckligt vad vi känner för varandra. Så vi sa att nu ska det vara du och jag. Och folk får säga vad dom vill...
Så nu e han min älskling på riktigt <33. Vilket jag tycker e sjukt härligt att veta.


Nu har vi precis myst i ett varmt bad, hur mysigt som helst... Och nu e det snart dags att kolla på film... IGEN!


Ha det så bra, för det ska jag. Puss <333

Fredrik Alexandersson, du e mitt allt, och jag älskar dig, bara dig. <333333

Hösten är verkligen påväg till Skåne nu

Chacha! Ja som sagt. Hösten e verkligen påväg till Skåne nu. Det e svinkallt på morgonen, på kvällarna, och på nätterna... Blåser gör den som fan också =/...  Vinterjackan kommer snart fram ur garderoben asså. Så illa e det! Idag har jag vatt och jobbat. Gick och la mig kl 04.30 och skulle uppe kl 06.30, så ni kan ju sjäöv tänka er hur jag var när klockjäveln ringde. Jag var inte människa för att gå upp och jobba. Men det var bara till att bita ihop och gå och göra sig i ordning. Bussen gick 07.03. Skulle börja på jobbet 08.00 men var där redan 07.50 och slutade för dagen kl 15.00. Efter jobb stack jag direkt till mamma och lämnade lite grejer till henne, snackade lite skit och sen stack jag hem till Jenniie. Vi snackade lite jobbsnack med hennes mamma. Sen begav vi oss ner på centrum för jag behövde handla lite. Handlade lite kakor, en påse räkor, filmjölk, rostbiff, och potatissallad och en coca cola =)

När vi kom hem till mig efter affären så gjorde jag jag lite mat. Blev att jag åt rostbiffen och potatissalladen till middag. Sen bara en liten stund efter åt jag 1kg räkor, och bara en liten stund efetr det så käkade jag 4 punchrullar ( även kallade dammsugare), haha^^. Så nu e jag nästan spyfärdig så mätt jag e. Och Jenniie gick precus ut i köket och hämtade en kladdkaka som hon hade köpt innan... Men jag tackade faktiskt nej nu för tillfället. Kanske tar en liten bit lite senare ikväll, vem vet.

Kl 20.00 så såg vi på Idol. Vissa av dom e sjukt bra, andra inte . Kl 21.00 började filmen Klick, som vi nu sitter och tittar på. Vet inte riktigt vad som händer sen. Får helt enkelt se sen.

Föresten, jag tog två fina höstbilder med min mobil idag. Så tänkte se om där fanns tid senare att lägga in dom.

Ska titta vidare på filmen nu. Puss hej! <3

Helgen

Chacha! Åkte ifrån Hässleholm 16.24 idag. Var på Malmö Central 17.15, tog sen bussen hem till Oxie. Packade en liten påse med lite grejer som jag skulle lämna till mamma. Tog bussen in till mamma och vi satt och snackade lite skit och sen tittade vi på idol. Efter idol så begav jag mig till bussen för att åka hem och laga mat till mig och lillebroren. Menn innan jag började med maten så satte jag igång en maskin tvätt som sedan var klar tills vi hade gjort mat och ätit. Det blev fiskpinnar med potatismos och remulade, mums! Lätt som en plätt att göra, men ändå riktigt gott... Efter vi hade ätit så kom Jenniie förbi och snackade lite skit. Jag hängde upp den blöta tvätten och satte på en ny maskin. Och sen hjälpte hon mig att städa undan lite i köket och i vardagsrummet så nu ser här lite snyggare ut här hemma.  

Jaha vad hände imorgon, jo jag ska till Jane och fixa naglarna 12.45 sen ska jag en sväng till mamma och ha med mig lite fika. Sen fortsätter städningen här hemma.. Men då blir det lite mer och lite noggrannare =/.
Känner att jag måste få i ordning lite här hemma innan det e dags för mamma att åka hem från sjukhuset. Vill inte att hon ska få spader när hon kommer hem och ser att det ser ut som ett bombnedslag här.

Nej nu ska jag ta ett glas iskall mjölk och sätta mig och kolla rundor på nätet en stund. Väntar på att Kaja ska logga in på msn också. Just nu sitter han och spelar cs, dock ingen match men dom övar in för den stora tävlingen som börjar snart... Men men han kommer nog in om en stund... Ska blir skönt att få gå och lägga sig sen. Känner hur slut jag e i kroppen... Känner mig fan inte som en 21-åring i kroppen. Känner mig mer som en 80-åring eller nått :P.

Aja vi hörs ! Puss