Spanien-resa beställd =)<3

Hejsan! Ja jag det är precis som det är skrivet. Jag och baby pratade med mormor och morfar idag. Han frågade när jag skulle ha min semester. Jag svarade glatt att jag skulle ha min semester i vecka 26,27,28. Så dom bokade en resa till mig och baby. Så vi åker den 30 Juni och åker hem den 15 Juli. Ska bli så himla mysigt att få åka iväg på en utomlandsemester med min älskade älskling. Och gud va vi ska fota mkt. Funderar på att köpa ett större minneskort till kameran än vad jag redan har. Så att vi kan ta hur mkt foto som helst utan att det ska ta stopp så fort.  Jag ska redan börja kolal igenom alal mina kläder och se vad som behövs tvättas och så. Sen kan amn ju nästan börja packa resväskan med dom kläderna som jag ska ha med mig och som jag inte använder nu innan vi reser. Så slipepr man det sen liksom. Jag upptäckte när jag kom hem från baby innan idag. Att mitt pass har gått ut. Så jag och mamma ska till polisstationen imorgon och fixa ett nytt pass. Sen börjar jag jobba kl 15.00 och jobbar till 20.00. Inte nog med det. Vi har invigning på jobb imorgon. Ska bli superkul!

Ska ta glass i frysen nu och sätta mig framför tvn med mamma. Ha en fortsatt bra kväll! <3

Fredrik jag älskar dig med hela mitt hjärta ♥

Helgen!

Hejsan! Helgen har varit lite till och från. Både bra och dåliga saker har inträffat. I Fredags var jag och baby bjudna på studentfest ute i Södervidinge hos Linus. Allt började bra. Vi har du trevligt som helst. När vi sen skulle vidare ut till en pub i Furulund så slutade allt med ett stort jävla slagsmål mellan alla killarna.. Och därmed blev hela kvällen fucked up. När vi långt om länge kom hem till Linus igen så var kl ungefär 03.30. Vi satte oss och åt lite av smörgåstårtan som var kvar och sen gick vi alla ner i källaren och la oss.. Alla vaknade kl 10.00 på Lördagen. Alla var trötta och baby hade jätteont i sin fot. Linus hade ont i sina knogar, Jim hade ont i sin fot och Jimmy hade ont i sin bröstkorg.. Haha bara jag och Maria ( Linus flickvän ) som inte hade ont någonstans. När klockan närmade sig 16.00 så beställde vi pizza. Och när vi satt och åt så bestämde vi att vi skulle åka över till Helsingör allihopa. Kolla fotboll, chillar och dricka. Så det gjorde vi. Vi tåg tåget till Helsingborg och båten från Helsingborg till Helsingör. Vi hade en trevlig och mysig kväll tillsammans. När klockan började bli ganska sent så tog vi båten tillbaka till Helsingborg och sen skildes vi åt där. Jag och baby tog tåget till Hässleholm. Linus, Maria och Jim tog tåget till Furulund/Södervidinge. Idag är det Söndag. Vi vaknade kl 12.30. Baby klagade på att han hade jätteont i svanken. Så han bad mig kolla och se om han de nått som syntes. Jag kunde inte se någonting. Men när han bad mig trycka exakt på stället där han hade ont så kom där massor med var. Så det var bara att fortästta trycka. Det kom mer och mer var hela tiden. Och gott luktade det inte heller. När vi hade stått i badrummet i typ 15 min och det fortfarande kom hur mkt var som helst så ringde vi till babys mamma och berättade. Hon kom och hämtade oss och körde oss till Hässleholmsakutmottagning. Vi kom in direkt för det var inga folk. Han berättade för sköterskan och hon kollade, kände och klämde. Sen kallade hon på doktorn som kom och gjorde samma sak. Doktorn tog en odling på varet för att se om det var någon speciell bakterie. Sen kom hon tillbaka och meddelade att baby har en pillonidalcysta. Detta är då en hårsäckscysta. Alltså hårstrån som växer inåt in i små gångar i huden. Detta är väldigt vanligt bland ung killar med mkt kraftig hårväxt på rygg och ner mot rumpan. Nu har baby fått antibiotika som han ska ta. Han har även fått en tid till Kristiansstadskirurgmottagning där han ska opereras för detta. Dom ska ta bort denna cystan och därmed ska det väl inte bli något mer av detta sen. Tycker faktiskt synd om honom,han kan ju knappt sitta ordentligt. Och inte nog med det. Han är förkyld och har fortfarande ont i sin fot. Nu ska vi strax ner och handla lite. Känner för att handla nån dricka och sen vill jag handla nått annat gott ;). Sen blir det mys framför tvn resten av kvällen. Baby spelar ju inte idag ;D.

Ha en fortsatt bra Söndag. <3

Jobbhelgen är nu över

Hejsan! Ja om ni undrar varför jag inte har skrivit på ett par dagar. Det är för att jag har jobbat och inte har orkat skriva nått när jag kommit hem. Men nu är jag tillbaka och ska skriva några rader tänkte jag. Har som sagt jobat hela helgen. Har inte haft några roliga turer alls denna helgen. Fredag: 12.00-21.15, Lördag: 08.00-20.00. och idag Söndag: 07.00-17.00. Inte roligt att jobba såna tider när det e helg. Men men det känns ju bra sen när lönen kommer. mamma kom och hämtade mig efter jobb idag. Hon hade varit på Coop och handlat mat. Hon tänkte att vi skulle grilla. Så det gjorde vi. Det blev grillad fläskytterfilé med potatissallad. Mumsigt värre! Usch, ska jobba imorgon också 07.00-16.00 sen är jag egentligen ledig på Tisdag. Men dom har bokat upp ett personalmöte på jobb på Tisdag kl 14.00 och det är obligatoriskt så jag måste åka dit iaf. Tur att man får betalt för att vara där på sin lediga dag. Ska åka till mitt älskade hjärta imorgon efter jobb, så jag åker till mötet ifrån Hässleholm på Tisdagförmiddag. Sen åker jag tillbaka till Hässleholm igen efter mötet. Börjar inte förräns kl 15.00 på Onsdag så det e skönt.

Nu tänkte jag att jag skulle gå ner till mamma i vardagsrummet en stund och titta på tv och ta en liten kvällsfika. En kopp te och en crememuffins nu innan det e dags för att gå och lägga sig. Ska ju som sagt upp tidigt imorgonbitti, kl 05.00 har jag ställt mitt alarm på. Sov så gott allesammans. Och hoppas ni har haft en bra helg i det fina vädret <3



Äntligen verkar sommaren ha kommit till oss. Och förhoppningsvis för att stanna =)