25 års-firande och bebisgos :)<3

Hej och gokväll!
Jag tänkte skriva om gårdagen och från idag i samma inlägg..
 
Gårdagens trevligheter bestod utav att fira min 25årsdag. 
Detta blev hur lyckat som helst. Vid 17.00 var det dags att avnjuta god mat och dryck med vänner och familj på Elysee. Vid 19.00 begav vi oss till Big bowl där vi tog lite gott och drick i baren medans vi väntade på att våra banor skulle bli lediga. Och kl 21.00 var det dags att börja 2 timmars bowlingspelande :). Bara älskar bowling!
Efter bowlingen blev det lite mer dricka till och sen vid 00.34 var det dags att ta tåget hem till Hässleholm igen. Vissa hade ju fått lite för mycket alkohol i sig än vissa andra ;).. Jag var nog den som var mest nykter fast att jag ändå drack mer än vad jag brukar göra. Väl hemma däckade älsklingen snabbt som bara den. 
T a c k a r   a l l i h o p a    f ö r   e n   m y c k e t    t r e v l i g   k v ä l l ! <3
 
 
 
 
 
 
 
Dagens aktivitet bestod av att vakna kl 11.00, låg och mös med älsklingen en stund sen blev det lite frulle och lite smsande med Madde. Vi beslött oss för att vi skulle träffas, så jag åkte med tåget 12.44 och var framme hos dom vid 13.40. Hade en massa bebisgos med lilla Nova och sen klädde dom på sig och sen traskade vi ner till ICA för att handla mjukglass... Gott i det fina vädret! Gick sedan till dagiset så att Amanda och benjamin fick leka av sig. Drack en snabb kopp te med Madde innan det var dax att ta bussen hem vid 18.06.
Tack för en trevlig och mysig dag Madde <3
Hemma i Hässleholm vid 19.10 och älsklingen mötte mig vid stationen och sen stack vi ner till ICA för att handla mat som skulle bestå utav spaghetti och köttfärssås. Vi handlade alla grejer vi skulle ha (trodde vi iaf). Men när vi kommer hem och ska packa upp varorna så kommer vi på att  vi glömt handla köttfärs :@..... Så jävla typiskt! Och båda var superhungriga och vi pallade inte gå ner till ICA igen så vi beställde pizza istället. Nu blir det kvällsmys med älsklingen och det blir  läggdags vid 23,.00 för min del. Ska ju upp 05.15 imorgonbitti för att jobba 07.00-15.00. 
 
 

Bebiskärlek vid första ögonkastet ♥

Hej och gokväll! Jobbade 07.00-13.30 idag. Sen åkte jag direkt till Lund för att besöka Madde och älskade Nova på patienthotellet. Så fort jag fick se lilla Nova ligga så fint i vagnen så blev jag helt rörd och kunde inte låta bli att ta upp henne i min famn och snusa på henne. En helt obeskrivlig känsla som jag kommer leva länge på :).

Längtar redan tills nästa gång jag får hålla dig i min famn! ♥♥♥

Moster älskar dig obeskrivligt mycket!







Moster för tredje gången! ♥

Ja den 25 April kl 15.16 ploppade mosters lilla Nova ut. Hon är 51 cm lång och väger 3700g. Har jag tur så kan jag komma och hälsa på Madde och Nova på patienthotellet imorgon eftet jobb :). Håller tummar och tår för det!
Lilla Nova, jag älskar dig som in i bomben redan och jag har inte ens fått känna, klämma och snusa på dig än! ♥♥♥

Nu tänkte jag gå och lägga mig och detta tänker jag göra med ett STORT leende på läpparna :).

Godnatt och sov gott!