Fint väder & grillat <3

Hej hopp! Ja idag är det Söndag och vi har varit uppe tidigt. Jag gick upp 08.30 och ställde mig och baka frukostbullar. När jag satt in bullarna i ugnen så dukade jag fram på bordet och gick in och väckte älsk som låg och sussade så sött. Vi åt en snabb frukost och sen gjorde vi oss i ordning för att åka iväg till Furulund. Hem till älsklingens mormor. Vi bestämde ju i förra veckan att vi skulle fiska, grilla och spela bingolotto tillsammans.

Tyvärr blev det ingen fisk denna gången men vi ger inte upp. På det igen nästa gång :-)). Efter fisket stack vi till Center Syd och handlade mat. Grillat är godast!
Therese, Rolle och barnen kom också och åt med oss. Mycket trevligt!

En riktig myssöndag!
Imorgon börjar jag kl 14.00 så himla skönt...

Tillägnad dig älskade morfar <3

Morfar, du ska bara veta hur mycket jag saknar dig och hur ofta jag tänker på dig. Jag kan knappt fatta att du borta även om det är 6 månader sen du lämnade jorden. Mitt hjärta och mina tankar kommer du aldrig lämna vad som än händer. När jag tänker på dig kan jag bli både ledsen och glad. När jag tänker tillbaka på alla glada minnen jag har med dig då blir jag själv glad. Men en stund efter blir jag ledsen och nedstämd när jag tänker på att jag aldrig kan skapa fler minnen med dig. Du kommer aldrig få vara med här nere på jorden när jag gifter mig, när jag skaffar barn. Men jag vet att du sitter där uppe på ett av molnen och tittar ner på oss alla och vakar över oss. Du ser till att vi alla mår bra och att inget ont händer oss.

Morfar jag älskar dig nu, imorgon och föralltid <3


image description

Idag är det ingen vanlig dag...

Nej det är ingen vanlig dag idag. För idag är det min älskade mammas födelsedag. Hon fyller 48år.

Älskade mammi du är världens goaste mamma. Vet du det? Det finns ingen bättre mamma än du. Utan dig så hade jag inte varit här. Utan dig= ingen loppa.

Hoppas du har haft en bra födelsedag!
Älskar dig så fruktansvärt mycket <3