Barnpassning 💖

 
 
 
 
Hej och godkväll! Idag har jag haft en heldag hemma hos Rebecca. Rebecca skulle på begravning kl 13.00 så jag kom hem till dom vid 11.30 för att passa lilla hjärtegrynet Ellinor. När Rebecca gick så tog det inte merän 10 minuter sen somnade Ellinor i min famn. Satt och tittade på henne en stund och sen gick jag in och la henne i hennes säng. Hon sov till kl 14.30. Sen mös vi lite till ☺. Rebecca var hemma igen vid 16.00 tiden. Hon bjöd på Tacos som tack för hjälpen. Riktigt gott! 
Efter  maten hjälpte jag henne med disken och sen kom Fredrik och hämtade mig. Nu ligger jag i soffan med min gosiga filt och dricker en god kopp te. 
 
Ha nu en fortsatt trevlig Torsdagskväll 🌹

Trevligt besök :)

 
Gick upp vid 11.00 i morse. Underbart med sovmorgon. Gjorde mig i ordning och sen dammsugade jag och tvättade golvet samt plockade undan lite disk och sattw ifång diskmaskinen. För idag fick jag trevligt besök utav min kusin Johanna och hennes dotter Izabella vid 12.00.  Så himla mysigt att umgås med dom.. Först satt jag och Johanna och pratade och Izabella lekte med Doris. Och när klockan började närma sig 12.45 så körde vi till Kävlinge för jag skulle till veterinären med Doris kl 13.00 för 2:a vaccinationen och kolla hennes öron och se hur det blivit sen vi medicinerade henne för öronskabben. Älskade lilla Doris var så duktig. Satt helt stilla när dom skulle vaccinera henne. Men blev lite rädd när dom skulle kolla henne öron så hon satt inte speciellt still då. Men hon var ändå duktig tycker jag.  Efter veterinärbesöket så körde vi inom Ica och handla makaroner och köttbullar som vi skulle käka till lunch och ballerinakex som vi skulle fika på efteråt. Dom körde hem lite efter 16.00. 
 
Doris ligger och sover gott i soffan efter all lek med Izabella, hihi ☺. Och älsk sitter vid datorn och spelar. Jag tänkte göra mig en kopp te och sätta mig i soffan och kolla lite tv. 
 
 Mitt fina kusinbarn Izabella 
 
 
 
Jag önskar alla en fortsatt trevlig Torsdagskväll! 🌸

Nyår 2014/2015 🎉

Hej hopp allesammans, GOTT NYTT ÅR!
Japp då är det nytt år. Helt otroligt vad tiden gått snabbt. 
 
Firade nyår hemma hos svärfar tillsammans med min älskade man och en massa av våra vänner.
 
Folket dök upp vid 15.00, då bjöds det på välkomstbål gjord på vin, vodka, fruktsoda, björnbär, jordgubbar och hallon. 
 
Sen hade vi 3 rättersmeny som bestod av:
Förrätt - Löksoppa med rostade brödbitar & smält ost
Huvudrätt  - Rådjursadel, hasselbackspotatis, svampstuvning gjord på kantareller, blandsvamp & champinjoner.
Efterrätt -  Vaniljglass, chokladsås,björnbär, hallon och jordgubbar
 
Hur gott som helst var det. Alla verkade nöjda iaf! 
 
Tackar ännu en gång för en mycket trevlig kväll/natt! 💖🎉
 
 
Lite bilder ifrån kvällen <3