Mycket saker för liten summa :)

Hej hopp !
Hoppas att allt är bra med alla mina läsare. Exakt hur många ni är det vet jag inte. Men det spelar ingen roll.
Har haft en underbar helg fast jag inte firade den med älsklingen min. Sov hos finaste Rebecca Fredag-Lördag. Fredagen bestod utav en massa tvmys Idol , med gott tillbehör som mat från Linnea&Basilika, sen godis och läsk. Mums! Sen hade hon inflyttningfest på Lördagen och sen blev det utgång till Etage på kvällen. Var hemma igen 04.00 på natten :). Det kändes i kroppen att man inte är 20 år längre. Blev trött i hela kroppen och fötterna värkte då jag hade högklackade skor på mig hela kvällen. På Söndagen träffades jag och älsk igen och vi hade en myskväll med god middag; crispies, potatis och remoulade. Sen blev det glöggmys och bingolotto. Dock blev det ingen vinst.
 
Idag har jag jobbat 07.30-15.00 sen åkte jag hem och mötte upp älsk. Sen körde vi till Malmö igen för jag skulle köpa lite olika saker från facebooksäljsidor. Blev 4 köp :). 1 jättefin ljusstake, 1 mjölkskummare, 1 dreambook-surfplatta och en söt transportväska till lillkatten som anländer om några veckor :D. Alla dessa grejer landade på en totalsumma på 775 kronor. Det tyckte jag var hur billigt som helst. 
Nu har vi ätit pizza och betalt våra räkningar. Snart blir det lite glöggmys i soffan och kl 22.00 blir det Paradise Hotel på tvn. Sen läggdags då klockan ringer 05.15 imorgonbitti. 
 
Ha nu en fortsatt trevlig Måndagskväll! 
 
Puss och nyp i stjärten ;) <3
 
 

Väldigt längesen sist, men det har sin förklaring!

Hej hopp alla glda läsare! 
Ja som rubriken säger så var det väldigt längesen jag skrev sist och att det är av olika anledningar. Har för det första inte kommit in på bloggen, har nog varit något fel på sidan plus att jag inte har haft varken tid eller lust att skriva. Har hänt en del saker i mitt liv som har gjort saker lite annorlunda. Men inget jag vill gå in speciellt djupare på.. Blir ett så negativt inlägg då... 
 
Jaha. Vad har hänt sen sist jag skrev.  
Min älskade lilla katt Sikkan dog för 2 veckor sedan efter en liten tids sjukdom. Han somnade in på sin favoritfilt och nu ligger han begravd i en skogsdunge en liten bit från där vi bor. 
Jag har förlorat en person som kallade sig min vän som tydligen aldrig varit det... Ändå har jag känt henne i 9 år, jag var brudtärna på hennes bröllop och var/är fadder till hennes son. Men tydligen inte längre enligt henne trots att jag fortfarande har fadderbeviset..... Men men livet går vidare. Slut på det negativa. 
 
Något positivt är att jag och älsk har tingat en ny kissekatt. En liten söt honkatt som är så bedårande söt. Hon kommer om några veckor :). Ska bli spännande!
 
Idag har jag jobbat 07.00-15.00 sen kom min goa mormor och hämtade mig och vi körde till affären och handlade lite bullar och gott pålägg som vi sedan fikade på hemma hos henne. Sen vid 18.00 tiden blev det kinamat som både jag och mormor inte hade ätit på hur länge som helst. Gott till tusen!
 
Kom hem för en stund sen, har hunnit ta en snabbdusch och tatt mig myskläderna. Underbart!
Om en stund blir det sängen för klockan ringer 05.15 imorgonbitti. Jobbar veckans sista arbetsdag
07.00-14.45 sen ska det hållas helg. Dock firar jag denna lediga helg utan min älskling som ska iväg och lana med sina vänner. Men det gör ifs inte så mkt kom jag på. Jag ska ju träffa två utav mina bästa vänner imorgon på fika och massa skitsnack, och på Lördag ska en av dom ha inflyttnignfest så då är jag ju ändå där :). 
 
 
Ja just nu vet jag inte vad jag mer ska skriva så jag avrundar med några fina bilder !
Puss <3