Äntligen ! :)

Hej hopp! Äntligen fick vi hem vår älskade lilla prinsessa i Onsdags. Vi körde och hämtade henne i Oxie när vi hade slutat jobba. När vi kom fram till parkeringen där Sofie väntade med katten i sin bil så fick jag komma med kattväskan direkt för den andra katten hade blivit åksjuk så han hade kräkts ner hela filten i dn lådan där dom legat under bilresan. När vi väl fick in henne i väskan så körde vi hemåt. Helt plötsligt så kände vi en konstig doft i bilen... Lilla Doris hade nog blivit rädd och hade bajsat ner hela handduken i väskan. Så vi fick skynda oss till djuraffären i Kävlinge för att handla kattschampoo och kattmat. När vi kom hem fick vi bada henne direkt och detta verkade hon faktiskt gilla. Hon satt helt stilla i badkaret och sa inte ett ljud. Hon va så söt !
Väl färdiga med badandet virade jag in henne i en handduk och torkade henne. Sen fick hon lite blötmat som hon verkligen älskar. Hon äter inget torrfoder tydligen. Har inte gjort där hon bodde innan heller. Sen mös vi i soffan alla tre. Jag, älsklingen och vår lilla plutta :).

Hon fick vara själv hemma igår från klockan 10.30 till klockan 16.00 eftersom både jag och älsk jobbade. Detta klarade hon galant. Hon hade ätit och druckit bra och inte skapat någon kaos i lägenheten. Så jag är nöjd! :)

Idag är jag ledig och likaså hela helgen, plus att älsk slutar tidigt idag. Så hon slipper vara ensam nu 3 hela dagar :).
Hon är bara så söt, jag VET att vi gjorde det bästa valet att välja just henne av dom 6 katterna Sofie hade.



 

Bästa vänner 💖

Dessa fina armband har min underbara arbetskollega Michelle Thulin gjort själv. 
Tyckte dom var så underbart fina så jag ville ge vars ett till två av mina bästa vänner Rebecca & Jessica. Älskar er tjejer ❤👭 

Ullared med underbara Ni!

Som sagt, jag var i Ullared med två av mina bästa vänner Rebecca & Jessica och sen var ju Rebeccas mamma också med :). 
Vi var framme i Ullared 07.15 och efter 6 timmars shopping begav vi oss till kassorna för att betala. Mitt slutade på 2130 kronor så det var inte så farligt tyckte jag. 


När jag kom hem så packade jag upp mina grejer och visade för älsk och Linus. Sen stack vi ner och handlade till middagen. Fläskfile med hasselbackspotatis och hemmagjord vitlökssås. Rebecca kom till oss när hon hade packat upp sitt och sen gjort sig i ordning så hon käkade med oss :). 


Idag är det en lugn och harmonisk dag. Sittwr i sängen och kollar tv, dricker herreljunga äpplecider och äter marabouchoklad. Ikväll blir det middag hos svärmor, ska bli spännande vad det är för gott hon ska bjuda på :).