Tidsfördriv

Hej hopp! Hoppas att allt är bra med er som läser. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag så skriver bara lite allmänt.  

Trivs superbra med min surfplatta 😀. Har jobbat och stått i så har inte haft varken tid eller ork att skriva något här. 

Två planerade datum jag ser fram emot : 
▪ 3/12 är det julbord med jobb på Sankt Markus vinkällare 🍷🍴🌲🎅
▪ 6/12 bär det av till Ullared med två av de bästa töserna som finns 💳💲📝
▪ 10/12 ska vi hämta hem vår älskade lilla kattunge Doris 🐈. 

Idag är det bara en sådär tråkig dag. Det blåser som bara den ute,  träden och lyktstolpar håller på att blåsa omkull.  Det är grått och trist ute och snart alldels mörkt och klockan är inte ens 16.00 än. Ikväll orkar varken jag eller älsk laga mat så vi ska beställa pizza och vi behöver inte ens ta oss ut i det blåsiga vädret då pizzerian har hemkörning 😜.  

Jobb imorgon 07.00-15.00 sen blir det fika hemma hos Fredriks mormor. Mys! 

Ha nu en fortsatt bra Söndag 💋

Bästa köpet på länge! :)

Hej och godkväll! Hoppas allt är bra med er. Det är hur bra som helst mig iaf. Idag har jag gjort en av mina bästa och roligaste köp på länge. Jag har länge velat ha en surfplatta. Men sist jag skulle köpa en surfplatta så blev det en ny telefon som var med en stor displayskärm.  ( SAMSUNG GALAXY NOTE II ) . 
Idag blev det verklighet att jag skulle köpa en surfplatta. Det blev att jag köpte en ( Samsung Galaxy Tab S ). Är sååå himla nöjd!  

Har spelat bingolotto ikväll,  det var ju 25års-jubileum med Leif Loket Olsson på besök i studion. Dock blev det inget vinst men väldigt nära. Nu ska jag snart få lite massage av min underbara man. Har ont i nacken och det gör att jag får en väldig huvudvärk på samma gång. 

Jobb imorgon 13.00-21.00 så får sovmorgon imorgonbitti.  Skönt! 

Ha nu en fortsatt bra Söndag allesammans! Puss från Lie ♡

Allhelgonadagen - Minneslunden

Hej hopp! Ja idag är det ju Allhelgonadagen. Jag och älsklingen var på minneslunden nu på kvällen och tände ljus för våra nära och kära som inte finns med oss här på jorden mer. Jag tände ett gemensamt ljus för min morfar, min morbror, min farbror och för min farmor. Älsklingen tände ett ljus för sin farmor. Ni är såå älskade och saknade allihopa! Det är så fridfullt att bara stå i mörkret och titta på alla fina ljus och blommor folk har lagt för sina nära och kära.

Vi tände även massor av ljus hemma i lägenheten när vi kom hem från minneslunden.

 Nu blir det mat här hemma :)