Glad påsk på er alla !

Hej hopp och glad påsk på er. Hoppas ni har haft en trevlig och mysig påsk änsålänge. Det har jag haft iaf. Har firat den med bästa svägerskan och hennes man och barn :). Älsklingen har varit i Landskrona och lanat med Alex och Jimmy. Har inte träffat honom sen i Torsdags kl 06.30 på morgonen. Börjar känna en riktig saknad nu. Ska bli mysigt att träffa honom igen idag :).

♥♡♥ Puss och kram ♥♡♥



♥ Saknaden är STOR ♥

Idag är det 1 år och 5 månader sen du lämnade oss här på jorden och du flög upp till himlen. Tiden går så himla fort att man inte hinner med. Det känns som det inte var så längesen jag stod sidan om dig när du låg i sjukhussängen och var nedsövd. Men det är ändå så längesen.... Tänker på dig varje dag och tar alltid en liten titt på fotot på dig och Fredrik. Jag har det på min sida av sängen. Älskar och saknar dig massor!





Underbara människa <3

Hej hopp och godkväll! Idag har det varit en riktigt tråkig dag tills kl blev 17.44. Då åkte jag hem till världens bästa svägerska för att umgås och snacka en massa. Alltid lika underbart och trevligt.Bara ÄLSKAR att umgås med henne.
Käkade god mat; kycklingspett med pommes och vitlökssås. Och kollade på Fångarna på fortet. Nu sitter jag på tåget och är hemma om några minuter. Ska väl förhoppningsvis få umgås lite med min
kära sambo lite när jag kommer hem om
han vill och vågar släppa datorn... Ha en fortsatt trevlig Lördagskväll! <3