Födelsedagsfirande för mig igår 🍾🍷🍻

Hej och godkväll! Igår var det en heldag med massa firande. Klockan 14.00 var det barnkalas för lilla Nova som fyllde 3år. Sen kl 16.00 blev jag och Rebecca, Jenny och Ida hämtade av Fredrik och vi körde direkt till lokalen där vi skulle fira mig. Folket började droppa in lite efter 17.00. Vi käkade tacos och sedan cheesecake med hallon och kiwi. Spelade beer pong,  hade musikquiz och hade allmänt trevligt 🙄.
Vi lämnade lokalen städad och fin 03.45 inatt. 

























Vaknade kl 11.00 i förmiddags. Cyklade ner och handlade pålägg och åt vi brunch framför tvn. Och där har vi hållt oss hela dagen. Soffan, tvn och telefonen har varit mina bästa vänner idag 😉. Vid 18.30 tiden ville grabbarna käka pizza och jag käkade kinamat. Först en vårrulle till förrätt, sen wokad biff med bambuskott till huvudrätt och slutligen friterad banan med glass till efterrätt 😍.  Behöver jag säga att jag blev mätt som bara den. Matkoma deluxe! 🙄.
Nu sitter jag med en ask med hallon i knät som jag sitter och mumsar på nu innan jag ska bege mig in i sängen för att få en god natts sömn.
Jobb imorgon 07.30-15.15 nämligen.