Alla Hjärtans Dag <3

Ja idag är det alla hjärtans dag :-). Jag jobbar 07.00-15.30, sen blir det att åka hem och ta det lugnt en stund. Sen är det tänkt att jag och älsk ska äta på restaurang ikväll. Fredrik, jag älskar dig merän allt på denna jord <3

En dag på Center Syd med underbart sällskap =)

Godkväll! Ja som ni förstår så har jag varit på Center syd idag. Mitt underbara sällskap var min älskade fästman, min underbara vännina Madde och hennes helt fantastiskt fina barn Amanda och Benjamin <3. Det började med att när vi kom fram till Center syd så var vi alla skithungriga så vi bestämde oss för att äta på Mc donalds. Mycket gott! När vi ätit upp så började vi med att gå in på min absoluta favorit affär NewYorker . Man kan inte gå ut ur den affären utan att ha handlat nått... Precis så slutade det. Jag handlade ett par vita jeans, en blå tjocktröja, två stickade halvtunna koftor och en t-shirt... Har tagit bilder på alla plaggen utom t-shirten för den tog jag på mig precis efter att jag köpte den. Sen blev det att älsk gick in och köpte ett datorspel som han länge velat ha. Sen gick vi bara runt och snackade en massa skit och sen provade jag och Madde massagestolarna som dom har inne på köpcentrat.. Skönt som fan tyckte jag men Madde gillade inte alls det, hon tyckte att det gjorde ont... Jag och älsk tog sedan bussen hem kl 19.00. Nu ska jag strax byta om till mjukiskläder och lägga mig sidan om älsksom redan ligger i sängen och kollar tv.

Vill också säga Grattis till min älskade fästman som klarade sin uppkörning idag. Han klarade dock inte sitt teoriprov som han hade i Torsdags förra veckan. Han fick 47p. Så körkort har han ju inte fått än. Han har fått en ny teoritid på Måndag kl 09.50 i Kristianstad. Håller både mina tummar och tår på att han klarar det denna gången.

Eftersom datorn jag sitter vid är helt jävla cp så går det inte att ladda upp bilderna just nu... Så det får väl vara så annars lär jag snart slå sönder denna jävla datorskärmen och då blir älsk galen på mig.

Nej nu tackar jag för mig. Blir strax läggdags. Godnatt och sov gott! <3