En riktig tråkfredag! 🙈

Har haft en riktig tråkdag idag. Har bara suttit i soffan och kolla tv. Var en snabbis i affären innan för att handla smör, annars har vi inte varit ute någonting alls idag 😕. Så tråkigt väder så är inte ens roligt att gå ut då... Blir fan deprimerad av att bara sitta inne. Alicia har varit gnällig från och till hela dagen så man är ganska trött i huvudet nu. Är säkerligen hennes bissingar som besvärar henne 🥺. 
Middagen idag blev potatisbullar, bacon och lingon 🙄. Inte min favoriträtt precis, men Fredrik älskar det så vad gör man inte för sin man 🥰. 
Alicia åt en halv barnmatsburk med rotfruktsgryta. Det verkade hon gilla! 😀
Hon åt med HELA huvudet, haha 😛... Och såklart med händerna 🤪. Fick bli ett bad för henne efter hon hade ätit klart. Helnöjd! 
Så nu är lilltjejen nybadad, fått blöja och pyjamas på & nu sover hon en liten sväng i soffan sidan om mig. 

Torsdag! 💛

Varit full rulle sen jag steg upp vid 09.45 imorse. Matade Alicia, gjorde frukost åt mig själv. Startade en maskin tvätt och hängde  upp den när den kvar klar, har kokat en massa nappar/nappflaskor, jag har bakat kanelbullar och bakat kolasnittar som hade med oss till svärmor idag när vi var där på middag 😍...
Det bjöds på kycklingpaj och sen fikade vi på mina nybakade bullar och kakor 🍪 . 

Vi kom hem igen vid 20.45 tiden. Alicia har fått mat, ny blöja och pyjamas. Bissingarna är borstade och hon sover gott i sin säng nu 🙏🏻. Hoppas hon sover iaf till 06.00 imorgonbitti så man går några timmars kontinuerlig sömn 👍🏻. 
Imorgon är det Fredag IGEN... Veckorna bara springer iväg. Hinner knappt med längre. 
Vi får se vad dagen bjuder på 😊❤️


Onsdag! 💜

Dagen började med att kl ringde 07.30 för att vi lovat att passa Alva från kl 08.00 till kl 12.00. När hon kom så åt vi frukost och sen lekte Alva med Alicia lite. Vi kollade på Pippi Långstrump ens rund och sen vid 10.30 somnade Alicia i min famn och Alva i Alicias vagn. Som sov ca 1 timme. När dom vaknade så kollade vi på Scooby doo på Netflix och sen åt vi lite lunch som Therese hade tagit med i packningen. Lax med ugnsstekt potatis och morötter 😍.  Therese kom och hämtade Alva vid 12.00 och. Hon passade på att mysa en liten stund med Alicia innan dom skulle och till bvc med Alva 😊. 

När Therese och Alva hade kört så gjorde jag och Alicia oss i ordning och Fredrik körde oss till Lödde. Vi har umgåtts med Madde, Martin och barnen hela dagen. Dom bjöd på middag och såklart en av mina favoriträtter hos dom. Friterade räkor med ris och currysås 😍. Barnen har lekt och myst med varandra. Och jag har myst med lilla Inez 🥰💜. Så mysigt! 

Fredrik hämtade oss vid 22.00 och på vägen hem så körde vi inom Mc Donalds och tog varsin hamburgare 🍔. 
Nu har Alicia fått ny blöja och pyjamas. Ätit och borstat tänderna. Nu sover hon gott i sin säng. Och det ska jag också snart göra. Är ganska trött så ska bli skönt att komma i säng faktiskt 😴. 

(null)

(null)

(null)