En skön och rolig helg avklarad

Hejsan! Nu var denna sköna och roliga helgen avklarad. Nu e det dags för en ny vecka. Hoppas på att dom ringer från jobb och säger att dom behöver folk. Vill tjäna lite mer pengar. Tänkte jag skulle berätta lite kort om helgen.

Fredag : Jag och hjärtat tog det lugnt hemma hos mig hela dagen. Gick och la oss tidigt för att vi skulle upp tidigt på lördagen.

Lördag : Gick upp klockan 07.00 som vi ställt klockan på. Gjorde oss i ordning och körde bort till Alexandra. Vi skulle hämta henne 07.40 men blev lite smått sena. Därefter skulle vi möta Annika, Carro, Jennie, Niklas, Sacha och hans killkompis på Mc donalds Midhem klockan 08.00. När alla var samlade så begav vi oss till Götelabooorg =). Here we come! Vi var framme på Liseberg ca klockan 11.00. Hade jätteroligt hela dagen. Åkte karuseller, och spelade en jävla massa på såna godishjul haha^^... Det bästa av allt på hela dagen var att jag fick träffa Linda. Har saknat henne sjukt mycket. Kände nästan hur gråten var påväg när jag kramade henne. Är faktiskt jävligt ledsen att hon flyttade upp till Gislaved. Det e inte samma sak utan henne här i Malmö/Oxie. Verkligen inte!!    Så nu tillbaka till Liseberg. Vi åkte från Liseberg vid 23.00. Det var tänkt att vi skulel köra till Blekinge, men vi ångrade oss och körde till Malmö istället. Annika och dom andra var kvar på Liseberg ett tag till. Jag och hjärtat var inte hemma förrän klockan 02.30. Vi var trötta som fan. Somnade direkt nästan.

Söndag : Vaknade klockan 11.00 och var helt slut. Hade jätteont i halsen, kunde knappt prata. Jag gick nog och var kall för länge igår.. Åkte ju Kållorado när klockan var 22.30 och det hade börjat bli lite småkyligt.. Jag och hjärtat har bara tagit det lugnt.. Riktigt lugnt. Har inte varit på humör alls idag.. Har haft mensvärk, ont i halsen, haft ont i min rygg och har frusit lite emellanåt. Har säkert druckit 6 muggar med te, så nu känns det lite bättre iaf. Älsklingen masserade mig precis innan har skulle köra mig hem. Och nu när jag kom hem hade jag fortfarande svinont så jag bad mamma att massera mig lite till.,.. Känner knappt av att jag har ont just nu, e så bedövad. Hoppas att jag kan sova ordentligt inatt iaf så att jag slipper att ha så ont.

Vet inte vad som händer imorgon. Får väl ta dagen som den kommer antar jag. Men ska ta och spela lite på king, sen ska jag gör mig i ordning för läggdags. Känner att mina ögon snart går i kors. Och ändå så är klockan inte så mycket. Men så e det att vara "sjuk" eller iaf lite kraslig... Nej, ha det bra folket.. Puss <3



                                                                                         
Rasmus, Lie, Niklas, Carro och Annika i Flumride
                                                                                                             

Torsdag hela dagen!

Hejsan! idag har det inte hänt så mkt. Har varit en lugn dag faktiskt.. Mamma var ledig idag så hon väckte mig vid 11.00 tiden. Vi åt frukost, och sen satte vi oss framför tv och slappade.. Vår granne Lotta jobbar i sjukvårdsbutiken på Södervärn, (om det e någon som e intresserad av att veta det..) Skoja =).. När jag och mamma hade duschat och gjort oss i ordning så körde vi bort till Lotta och snackade lite skit. Mamma skulle köpa nya skor till jobbet. När det var avklarat så gick jag och mamma och tog en ficka på Martins Café som också ligger vid Södervärn. Vi tog oss varsin chockladtårtbit, mamma tog kaffe och jag tog coca cola såklart. Vad annars ;).. Vi satt där och snackade en massa skit och glömde nästa bort tiden på bilen.. Vi ahde inte lagt på så mycket pengar i biljettautomaten. Vi begav oss till bilen och körde till Coop för att handla mat. Vi skulle äta Spagetti med köttfärssås, mumsfilibaba! Hjärtat var hemma hos mig klockan 17.00 som vi hade bestämt.. 
För engångsskull!  Det e inte ofta han kommer den tiden han har sagt att han ska komma, det e därför jag skrev för engångsskull så som jag gjorde... Haha^^.. När vi hade ätit så blev vi alla så mätta och trötta så jag och älsklingen gick upp på mitt rum och kollade på en film och mös... Imorgon börjar helgen och då vet jag att jag ska få vara med hjärtegullet i hela tre dagar. Skööönt!  Vi ska ju till Liseberg med vännerna på Lördag, ska bli jätte skojigt.. Hoppas bara på bra väder för det har jag beställt  =).. Ska bli roligt att träffa Linda. Henne har man inte träffat på år och dag känns det som.

Schh, jag hörde nått... Aha det var min säng som kallade på mig. Dags att lägga sig och läsa lite. Har sovit lite oroligt inatt så e ganska så sliten. Men men det e en ny dag imorgon och jag ska ringa min kära pappa och fråga om han har tid att klippa till min lugg lite. Den har börjat bli riktigt lång och hänger fram över ögonen. Den växer ju som ogräs...


Rasmus!

Jag vill att du ska älskar mig med en kärlek som du aldrig trodde kunde uppstå.
Jag vill att jag ska vara den ända du någonsin kan älska.
Jag vill aldrig att du ska lämna mig.
Jag vill att jag ska vara ditt allt!
Jag vill att du ska vara hos och med mig föralltid.

Yesbox!

Hejsan! Idag e dt dags för mig att ta mig ut i trafiken igen.. Ska åka till körskolan snart och ska köra klockan 15.00. Har fått en ny lärare nu. Han heter Magnus.. Jag hoppas att han e lika bra som den andre jag hade.. Denna nya e 28 år iaf =).
Vet itne om jag skull räffa hjärtat idag. han skulle höra av sig under dagen men vet i fan om han har glömt det eller inte.. Ska dra nu iaf. Puss!

22.30- Hej igen! Tänkte berätta att körningen med Magnus gick jättebra idag. Fick bara ett motorstopp på en hel dubblelektion. Det tyckte jag var bra gjort från min sida. Kändes riktigt bra också. Så nu har jag bokat en massa nya tider som jag ska köra... Så att man kommer någon vart med körningen. Kan ju som sagt inte göra teoriprovet förrän jag har kört och e redo för att ha uppkörningen..

Har träffat hjärtat idag också =). Vi tittade på en film och bara mös. Det e så skönt att bara ligga i hans famn. Älskar det till MAX asså... Ska dra nu. Ska spela lite på King.

Bli medlem du med vetja. Spela om att vinna en massa juveler. Skit roligt! www.king.com !