Underbar vecka i Oxie med älsklingen

Chacha! Hoppas allt e bra med er allihopa. För med mig e det hur bra som helst. Kan knappt blir mkt bättre ;D.
Jag och älsklingen firade 1 månad tillsammans igår. Vi gjorde inget speciellt. Bara hade allmänt mys och sen gick vi hem en sväng till Jenniie. Ja som ni kanske fattar på min rubrik så har älsklingen varit hemma hos mig i Oxie hela vecka.. Vilket har varit helt underbart. Nu är vi i Hässleholm. Åkte hemmifrån Oxie 15.44, och tog tåget från Malmö 16.28. Nu sitter älsklingen och spelar lite, för det har han ju inte gjort nu på hela veckan. Så det kliar nog duktigt i hans fingrar just nu ;P, haha ^^...

Min älskade svärmor är glad att vi äntligen kommit hem här så hon slapp ha det så tomt... Just nu står hon i köket och lagar gooooood middag. Oxstek med potatis och brunsås. Muums är bara förnamnet på hur det kommer att smaka =).

Nej om man kanske skulle gå ner i tvättsugan och hämta tvätten vi slängde in i maskinen när vi kom hem.

Ciao <3

Välkommen till världen ditt lilla knyte =)

Chacha!
Klockan 13.54 kom en underbart söt liten pojke till världen med namnet Theodore. Han kom genom kejsarsnitt och vägde 2860g och var 47 cm lång. Dom stolta föräldrarna är Linda och Stefan. Ett stort grattis till er båda =). Är jätteglad för er skull ska ni veta. Jag hoppas att det inte ska ta så lång tid tills jag får träffa er igen.





3 underbara veckor tillsammans med min älskling Fredrik Alexandersson <3

Chacha!

Ja idag e det ingen vanlig dag för mig. För idag har jag och älsklingen varit tillsammans i 3 otroligt underbara veckor. Bara synd att han inte e här hos mig just nu =(. Hade varit så skönt att bara ha honom här. Bara få krama och pussa på honom.  Som tur är så e det inte så länge kvar tills jag få träffa honom igen. Antingen så kommer han på Torsdag eller på Fredag <3. Längtar något så kopiöst mkt.


Fredrik, du anar inte hur mkt jag älskar dig. Jag kan knappt fatta det själv. Du får mig verkligen att känna glädje, du får mig att känna riktig trygghet och det bästa av allt, du får mig att känna riktig kärlek. Och då menar jag verkligen riktig kärlek. Tänk älskling, vi har redan varit tillsammans  3 veckor. Och fler ska det bli <3. 
Jag älskar dig med hela mitt hjärta. Du gör livet värt att leva.