Brun och finär vad jag ska bli ;)

Hejsan hoppsan! Hoppas allte bra med er alla i detta fina härliga vädret. Och inte nog med det. Det e ju Fredag idag =).
Idag ska jag och Jenniie bli bruna och fina. Vi ska ner på Centrumet 13.30 och bli sprayade... Så jag har nyss varit inne i duschen och skrubbat bort alla döda hudceller  med en sån speciell hudskrubb så att färgen sätter sig bättre på huden....   Ska be Jenniie ta ett foto på mig så ni får se resultatet. Ska bli spännande faktiskt.

Nej nu ska jag sno en macka här hemma hos Jennie.. Hann ju inte äta nått innan jag stack hit. Jag både känner och hör hur  magen skriker efter mat. 

Skriver mer sen när vi e klara.. Puss så länge <3 

Varför är kärleken så svår just nu? =/

Hejsan! Sitter här och funderar.... Varför är kärleken så svår just nu? Jag menar jag har varit singel i snart 4 månader. Jag har både tänkt och känt efter, och jag har kommit fram till att jag faktiskt inte har några känslor kvar för Rasmus.
Inte efter allt som har hänt nu dom senaste 3 månaderna.... Att han och Annika har blivit tillsammans, det e både oförlåtligt och oförglömligt. Det kommer alltid finnas kvar hos mig vad som än händer... Är och kommer alltid vara besviken på dom för detta. Vet att man inte kan rå för sina känslor, men det finns faktiskt gränser.. Enligt mig iaf =/.
Ungefär 2 veckor efter att det tagit slut mellan mig och Rasmus, få hade jag 5 killar efter mig. Men just då kände jag inte för att välja nån av dom. Men nu har det som sagt snart gått 4 månader och jag vet fortfarande inte vem jag vill satsa på. Ni förstår den ena visar mer än vad den andra gör, och så tvärtom.... Mina vänner säger, Lie kom igen nu, lev livet, du är singel. Du har världens chans nu att känna på hur det e att leva ett singelliv. Men jag är ingen singel-människa. Visst det e skönt att vara singel, men samtidigt sjukt jobbigt. Jag har ju inte varit singel på nästan 4 år, så det e klart att det känns jobbigt att man helt plötsligt kan strula med vem man vill utan att man är otrogen mot någon eller så.

Nej nu känner jag att det e dax att hitta den rätte på nytt.... Vill ha någon att pussa, krama och mysa med. Veta att han bara e MIN och att jag kan lita på honom.. Att han älskar mig för den jag är och ger fan i mina vänner.






** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** ** 


Idag skiner solen , fast det e faan va det blåser ute... Det tjuter i alla fönsterna och det ser ut som om alla dom stora träden snart ska välta och att husen ska lyfta från marken... Undra om det e varmt fast det blåser?

Idag händer det inte så mkt. Ska träffa Oliver och Jimmy senare. Ska följa med dom när dom jobbar dom sista 2 eller 3 timmarna. Sen när Oliver har varit hemma och duschat och så, så bär det av till Arlöv för att hämta Jenniie på jobb, sen kör vi till Oxie. Jenniies kusin Johanna ska göra rastaflätor på Oliver. Han har nämligen börjat dampa loss på sitt hår.
Så igår sa han, antingen så ska jag klippa mig, raka av håret eller be någon göra rastaflätor. Så då fick det bli flätor.
När flätorna e gjorda så får vi väl se vad resten av kvällen har att erbjuda.

Nu ska jag gå ner i köket och ta ett stort glas Coca cola. Det är alltid en räddare i nöden.







En av dom bästa sakerna i livet.

En sjukt seg dag

Hej hopp! Ja ni förstår säkert själv med tanke på rubriken att det inte har hänt ett skit idag...... Jag vaknade kl 12.00 gjorde mig i ordning och gick hem till Jenniie.. Vi har suttit hemma hos henne hela dagen.. Inte gjort ett skit.. Lyssnat på musik, suttit vid varsin dator...Nu sitter vi och väntar på Oliver och Jimmy.... Dom kommer strax så då får vi hoppas att det händer nått roligt....


Nej nu ska jag ta och gå på toaletten. Puss <3


00.30 - Hej igen. Vi hittade iaf nått roligt att göra. Vi körde och käka lite, sen stack vi till Folkets Park och lekte lite precis som sist... Sen bestämde vi oss för att vi skulle spela biljard. Så det gjorde vi... Lika roligt som alltid!
Nu har jag precis kommit hem och ska se om där e någon rolig inne på msn. Annars blir det läggdags för min del.

Sov gott, skriver förmodligen imorgon. <3