Liie-sjukling

Hej! Ja jag hade rätt igårkväll... Vaknade imorse när klockan ringde 05.00. Var varm, hade huvudvärk till tusen, frös som om jag låg precis vid ett öppet fönster, var täppt i näsan så jag knappt kunde andas och hade ont i halsen och kunde knappt svälja. Ringde jobb direkt och sa att jag inte kommer och somnade om ganska snabbt igen. Vaknade kl 10.00 och allt var kvar förutom att huvudvärken hade försvunnit lite. Nu ligger jag i soffan i min one piece och läser hänt extra. Dricker en kopp te och funderar på om jag ska ta på mig och gå en runda ner till affären och handla lite soppa och halstabletter sen hem igen och försöka friska till mig för att kunna gå och jobba imorgon.

Pussar från en förkyld Liie ♥




Brustet hjärta

Hej hopp! Ja som sagt det var ett tag sen jag skrev sist. Har inte känt någon speciell motivation till att skriva. Har inte haft något speciellt att skriva om i heller för den delen. Har hänt lite tråkigheter som blir en stor förändring i mitt liv. Jag och Fredrik är inte längre ett par. Det tog slut för ca 4 veckor sen :(. Detta är ett väldigt ledsamt då jag var mycket förälskad i honom. Men livet går vidare sakta men säkert., För vissa går det snabbare... Hmm, Ja Fredrik har redan träffat en ny :(... Så nu har det varit mycket negativitet under denna semstern.. Jag har fått leta lgh och har nu hittat en lgh bara en liten bit i från där vi/jag bor nu. Kommer bli ett stort kliv i mitt liv att flytta till en egen lgh helt ensam... Men förhoppningvis så växer jag som människa och kommer säkert stormtrivas i den nya lgh som jag köpt helt själv. *klappar mig själv på axlen*
 
Men nu lämnar vi den tråkiga biten åt sidan och fokuserar på något lite roligare. Att jag och Therese ska iväg till Ikea och handla en massa saker till lgh på Fredag. Sen ska det handlas en soffa också :). Ska blir sjukt roligt att få inreda och fixa en massa :).
 
Har jobbat första arbetsdagen idag efter 4 veckors semester. Kändes inte allt för roligt att stiga upp kl 05.00 när klockan ringde. Speciellt inte när man sovit som en skitstövel.. Hoppas på att jag sover bättre inatt. Ska lägga mig tidigare ikväll för jag håller nog på att bli sjuk.... Nyser, snyter mig, harklar mig, hostar från och till och har lite ont i halsen emellanåt och har en huvudvärk som kommer och går... Har precis tagit en skön dusch och sitter nu i min sköna morgonrock innan jag snart ska krypa ner i min gosiga säng under ett förhoppningvis varmt täcke.  Jobb imorgon 07.00-15.00 precis som idag. 
 
Godnatt och sov gott ! 
 
Puss Liie