Bilder på kläderna jag köpte idag <3

Kunde inte lägga upp bilder på kläderna i förra inlägget så jag gör ett försök i detta inlägget istället. Den ena bilden är tagen på fel håll och gick inte att rotera i mobilen så den får vara som den är helt enkelt :-) <3

Shopping <3

Hejsan! Idag har jag varit ledig. Vaknade kl 10.30, åt frukost och gjorde oss i ordning. Sen gjorde jag och älsk några ärenden. Först pantade vi alla våra hundra miljoner pantflaskor och pantburkar. Sen stack vi till SEB-banken för jag skulle höra mig för om mitt fondsparande. Sen gick vi in en snabbis på Arbetsförmedlingen för att älsk skulle fixa nått med sitt cv. När vi färdiga där så körde vi till Nova Lund för att shoppa lite. Där fick jag köpt 4 tröjor. Sen stack en sväng till Center Syd och där blev det ett par jeans, ett par hotpants och ett träningslinne. När vi var klara där så bar det av hemåt. Och nu ligger jag i sängen och ska sova. Jobbar imorgon 07.00-16.00 för dom behövde folk så nu blir jag av med dom timmarna jag förlorade idag när jag egentligen skulle jobbat 11.00-20.00. Perfekt ju! Godnatt och sov gott! <3

Julen 2011 är nu slut!

Hej svejs! Har haft en trevlig julhelg. Den 23/12 var vi hemma i Hässleholm och firade svärmorens födelsedag + lillejulafton. Svägerskan och hennes man och barn + älsklingens mormor var här och firade. Vi åt och drack gott. Vi skrattade och hade roligt. Kl 19.30 var det uppesittarkväll på bingolotto så vi alla hade varsin lott och spela på. Kvällen avslutades med julklappsspelet. Jag fick en chokladfondue :-).

På självaste julafton åkte jag hem till min kära mamma för att fira jul med min lilla familj. Jag, lillebror, mamma och mormor. Först kl 15.00 började Kalle Anka. Jag och lillebror satt som fastklistrade precis som när vi var små. Efter kalle anka var det dags för mat. Vi åt och drack gott. Efter maten satte vi oss och kollade lite tv och satt och pratade. Sen var det dax att öppna julklappar. Jag åkte hem när kl var ca 21.00. När jag kom hem var det full rulle här hemma. Hela huset fullt med folk och det var liv i luckan :-).

Igår den 25/12 var jag och älsk bjudna på lite mat och julfirande hos min pappa. Vi var där vid 18.00 tiden. En liten stund efter att vi kommit så kom min gudfar och hans son Daniel också. Gud va glad jag blev när jag såg Daniel. Det är ju hur många år sen som helst vi träffades sist. Han var min barndomskärlek. Jag var såå himla kär i honom när vi var små. Innan det var dax att äta så satt vi och drack och snackade skit en bra stund. Vi hade hur trevligt som helst.

Idag den 26/12 skulle jag egentligen jobbat 07.00-16.00, men när vi kom hem från pappa igårkväll så mådde jag illa, kräktes och hade ont i magen. Så jag ringde till jobb och sjukade mig. Sov till klockan 11.30 sen ringde jag och skulle friska mig för imorgon. När jag ringer så säger dom på jobb att jag inte ska jobba imorgon att jag inte står med i schemapärmen. Så sa jag att på mitt schema här hemma står det att jag ska jobba 11.00-20.00. Och visst hade jag rätt! Men gruppledaren sa att hon hade gjort fel så hon sa att jag kunde vara ledig imorgon och ta igen dom timmarna en annan dag. Så nu blir jag ledig imorgon och på Onsdag. Onsdag är min lediga dag på schemat.

Nu har vi ätit Flygande Jacob till middag. Om en stund ska vi ner och handla chips och dippa. Sen ska jag även ha gurk/morot-stavar att dippa med. Mums! Kl 20.00 är det postkodmiljonären . Då ska vi även dricka lite glögg :-).

Ha nu en fortsatt mysig annandagjul allesammans! <3