Saknad <3

Det finns en tjej som jag umgicks supermkt med förr. En tjej som betydde så himla mkt för mig. Det gör hon såklart fortfarande men vi umgås inte längre. Och har inte gjort på många år nu :/. Hon flyttade upp till Borås till sin kille där och sen började bi sakta men säkert tappa kontakten mer och mer. Vilket jag tycker är supertråkigt. Tänker på henne väldigt ofta och kan t.o.m få tårar i ögonen ibland. Tänker på hur hon var som person och som en av mina bästa vänner. På vad vi gjorde för grejer ihop m.m.. Ibland önskar jag att man aldrig växer ifrån vissa personer. Tänkte härom dagen att jag skulle fråga henne om hennes adress och skicka ett brev så som vi gjorde precis efter att hon flyttat från Malmö. Men tänkte sedan att hon kanske inte skulle svara på det och då skulle man bara bli ledsen..

Vill ibland spola tillbaka tiden till då och samtidigt ha kvar vissa saker från nutiden. Synd att ser inte går :/.


Linda, jag saknar dig! <3


Redan 3 år sedan...

Hej och gokväll! Idag är det min första semesterdag på mina 4 veckors semester :).
Det är även 3 år sedan världens bästa popkung Michael Jackson avled bara 50 år gammal. Kommer alltid sörja denna man. Älskar hans låtar och det kommer jag alltid göra.







Aja från det ena till det andra.....

|
|
V


Vaknade 10.45 imorse, väckte älsk som hoppade in i duschen medans jag dukade fram frukost till oss. När vi sedan hade ätit klart så gjorde jag mig i ordning för att ta tåget till malmö för att träffa mammi. Tog tåget 12.30 och när jag kom fram till malmö och mött mammi så stack vi och åt lunch på Graffiti Café. Mums! Sen kom min lillebror och hans flickvän också och vi gick en runda inne på Triangeln och sen var det dax för lillebror och hans tjej att äta något så vi stack in alla fyra på burger king så dom fick mat i magen. Sen blev det en liten runda till på triangeln innan jag sedan bestämde att ta tåget hem vi 19.22. Har varit hemma en timme nu och nu är det dax för lite god kvällsmat. Våfflor med sylt. Mums! Sen blir det nog bara en massa tvmys med älsk. Underbar dag!

Midsommarhelgen!

Hejsan! Hoppas ni alla har haft en bra midsommarhelg. Jag och älsk har varit i Tågarp hemma hos Vera, Alex och Madde. Fest i Fredags, filmmys i igår. Nice! Vi åkte hem idag vid 14.00 tiden. Väl hemma packade jag upp väskan och sen blev det tvmys. Vid 18.00 tiden ville älsk spela dator. Så jag cyklade ner till affären och handlade räkor som jag skulle mumsa på vid tvn. Gott! Nu ligger jag i soffan och degar och älsk spelar dator. Semestern på 4 veckor börjar imorgon :D <3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/617561/images/2012/pic_207237810.jpg" class="image">