En heldag med mina godingar <3

Gokväll! Ja ruriken säger det mesta om vad detta inlägget kommer handla om :).
Har haft en underbar dag tillsammans med mina godingar Madde, Amanda och Benjamin <3.

Jag vaknade kl 10.30. Väckte älsklingen som sen hoppade in i duschen medans jag tog på mig och fixade fram frukost till oss. Vi åt och sen när älsk skulle sticka till jobb så stack jag till tåget och åkte till Madde och barnen. När jag kom höll Madde på att baka en massa. Vi fikade med det hon hade bakat. Gott var det! Vi har snackat en massa skit, jag har myst med Benjamin och vi har tittat på tv. Jag tog bussen till Lund C 20.46 för att åka hem. Och jag tog tåget från Lund C 21.42. När jag kom hem så åt jag och älsk lite. Och jag ringde och snackade lite skit med mammsen i telefon. Var ett tag sen vi snackades vid.. Det var skönt att snacka av sig lite. Nu sitter jag och älsk och tittar på tv. "Americas got talent".

Ska inte vara uppe så länge ikväll. Ska nämligen upp 07.30 imorgonbitti för jag ska tvätta kl 08.00-12.00. Älsk börjar jobb kl 08.00 och jobbar till 14.00. När han kommer hem så ska vi köra till Kristianstad för lite ärenden. Vi ska till SIBA och fixa min dator.. Det är något fel med när man ska koppla in Iphonen till datorn.. Den ansluter, men sen hittar man inte mappen i datorn. Så ska se om det är nått dom kan fixa där. Sen ska vi till The Phone House och se om man kan fixa 4G istället för 3G i min Iphone. Sen blir det kanske nån fika eller så. Kommer bli en skön dag tror jag.. Speciellt om det blir fint väder.

Nej nu ska jag snart borsta tänderna och hoppa i loppelådan. Så nu säger jag godnatt och sov gott <3










JAG ÄLSKAR ER! <3

Kvällsinlägg

Godkväll! Jag och älsk är precis hemkommna från en kvällspromenad på stranden vid Finjasjön. Vi satt och doppade fötterna och mös i solen. Mysigt men lite småkallt :$.

Tog några bilder också ;)










♥ -KÄRLEK - ♥

2 veckor 1 dag

Hejsan! Vaknade kl 10.30, väckte sen väckte jag älsk. Han hoppade in i duschen. Och när jag hörde att han började bli klar där inne så plockade jag fram frukosten. Nu sitter vi och kollar tv och älsk ska snart göra sig i ordning och köra till jobb.. Han jobbar till 16.00 och sen när han kommer hem så ska vi städa och renbädda i sovrummet. Lite enare så får vi besök av min älskade svägerska :).

Idag har älsklingen hållt sig ifrån rökningen i 2 veckor och 1 dag :). Duktig älskling! <3

Men nu ska jag ta på mig kläder och gå ner och slänga lite sopor. Sen ska jag börja så smått med att hänga in min kläder i garderoben , dom ligger nämligen på golvet just nu :). Sen får jag väl ta av dom smutsiga sängkläderna och slänga i tvättkorgen. Det kanske tom finns en tvätt-tid nere i tvättsugan :)

Puss och kram från Liiefiie <3