Du är bara för söt ;) <3

Chacha!
Ja nu är det ett tag sen jag skrev sist. Men har inte kännt att jag haft nått att skriva om.
Men nu kände jag att det var förlängesen jag skrev sist.

Min morgon/förmiddag började hur bra som helst. Baby väckte mig med frukost på sängen. Det e bara såå gulligt. Han hade gjort en mugg te, ett glas oboy, och två ostmackor. Och så kom han in med det på en bricka till mig. Hur gulligt som helst <3. Det e inte att alla killar som gör sånt gulligt för sin flickvän. Men min baby e speciell <3.

Imorgon firar jag och baby 2 månader tillsammans. Tiden går fort som bara den. Men samtidigt så känns det som att vi har varit tillsammans längre än 2 månader. I vilket fall som helst så är kärleken mellan oss helt fucking jävla underbar <3


Älskar dig min älskling <3333333333333333

Vårt första biobesök tillsammans =)

Chacha! Ja igår var jag och baby på vårt första biobesök tillsammans. Visst vi var inte där helt själv. Vi var där med två av babys kompisar. Alex och Cajsa. Vi såg 2012. Faktiskt en mkt bra film, kändes lite för mkt overkligt emellanåt men det blev bättre längre in i filmen...  Inte ofta jag går på bio, men det var riktigt mysigt denna gången faktiskt. Hoppas verkligen på att få gå på bio med baby fler gånger. Alex och Cajsa åkte hem idag. Så nu e det bara jag och baby igen. Mysigt!

Snart dax för lite mat också. Jag och baby ska göra kyckling med potatis och brunsås... Gott som fasiken! Sen blir det nog bara massa mys framför tvn. Brukar bli mkt sånt när jag är här hos baby. Men det e absolut inget jag tackar nej till.

Jag ska åka hem imorgon eller på Måndag e det tänkt. Men vi får se hur det blir med det. Det brukar alltid bli att jag stannar längre än planerat. Ska ju inte träffa baby nästa helg. Jag ska ut och festa med mamma och Jenniie på Lördagen. Och baby ska ha lan hemma hos sig hela helgen. men det e nog bara bra att vi är lite ifrån varandra också.

Nej nu kurrar magen som bara den. Dax för mat! Puss <3

Fredagen den 13:e är en otursdag för många.

Chacha! Nu e det läängesen jag skrev sist. Men hoppas allt e bra med er alla.. Här är det hur bra som helst =).  har träffat älskling huur mkt som helst nu. Vilket jag bara älskar... Det e så himla mysigt att umgås med honom. Även om vi inte alltid gör så mkt så e det fruktansvärt mysigt att bara veta att man har honom hos sig... Det e en trygghet som ger en underbart skön känsla i mig. Är hos älsklingen och har varit här sen i Onsdags. Ska vara här över helgen och kanske någon dag i nästa vecka med. Vi får se hur det blir.

Som sagt idag e det Fredagen den 13:e, vilket många säger är en otursdag. Vet inte riktigt om jag tror på det. Har nog faktiskt aldrig haft otur denna dagen sålänge jag funntis i livet. Men man vet ju aldrig denna gången kanske det blir så =/.

Sitter och kollar film just nu. Först såg vi "Vi hade iaf tur med vädret IGEN", en bra film faktiskt. Och nu ser vi en såkallad skräckfilm som killen i filmbutiken rekommenderade till oss... "Drag me to hell" heter den.
Enligt både mig och älsklingen så är detta INGEN bra skräckfilm. Man blir ju inte ens rädd i den.
Allt e typ så himla fejk.

Vi har en film kvar att se sen. Den heter "Balls Out", det låter som att det skulle vara en bra film. Den kan ju iaf inte vara sämre än den såkallade skräckfilmen.....

Nej nu vet jag vad som väntar på mig. Mitt älskade hjärtegull som sitter i soffan sidan om mig, och inte nog med det. Mina chips som ligger i skafferiet ligger där och väntar på att bli uppätna ;D. Så nu får jag nu ta och sluta här för inatt. Men skriver senare idag när vi har vaknat och så. Händer nämligen en speciell grej senare idag. Men det skriver jag inte än. Ha det bra sålänge. Puss och kram <3


Älskar dig min älskade prins. Du och jag föralltid <33333333333