Kan inte somna

Hejsan! Kan inte sova. Har redan legat och försökt men det går inte. Tror att det e för att jag vaknade 13.15 idag. Men jag brukar inte ha problem att kunna somna ändå. Skuumt! Behöver egentligen sova nu. Jag ska jobba imorgon. Börjar 08.30 så ska upp kl 07.00. Men men... Får väl försöka sova nu. God natt! Puss

Regn och rusk =/

Hej hopp! Jag sov länge idag. Sov till kl 12.00. Kan behövas ibland. Har sån  jävla hosta så jag sover så himla dåligt på nätterna. Vaknar varje gång jag hostar =/. Jag har inte gjort så mkt idag. Har vatt en riktigt tråkig dag faktiskt.. Regn och rusk har det varit hela dagen. Man märker att hösten har kommit. Har ringt till körksolan och bokat fler tider.

Tränat har jag också gjort. Så nu har jag duschat ätit och tittar lite på tv. Och nu sitter jag här vid datorn och slappar.
Ska köra dubbel-lektion imorgon 12.30. Sen får vi se vad som händer senare på dagen...

Ha det bra och blås inte iväg i detta jävla höstvädret. Puss ♥

Nu e denna helgen också slut

Hej hopp! Nu e denna helgen också slut. Fan va tiden går fort... Helgen har varit helt ok. Var på Pub Barcelona i Fredags. Och var på Pub Barcelona i Lördags, och idag har jag bara tagit det lugnt.

Imorgon e det ny vecka med ny friska tag. Har inte bokat fler tider på körskolan så får ta och göra det. Ska ringa dit imorgon när jag har vaknat. Ska träna med mammsen också efter att hon har slutat jobb.. Hon slutar 15.30, så är hon hemma vid 16.00. Så vi sticker  till träningen vid 17.00 så tränar vi till 18.00.  Hem och duscha och äta middag, sen får vi se vad som händer närmre kvällen. Det kallar jag bra planering =).

Ska ta och sätta mig framför tv lite. Ha det bra folket. Puss ♥