Syskonkärlek <3

Detta är jag och min lillebror när vi var små :)

Julen 2012

Hej hopp! Ja nu är julen 2012 slut. Jag jobbade 07.00-13.30 på Julafton. Sen hämtade mormor mig på jobb så körde vi inom på Konsum i Oxie för att handla en blomma till mamma. Sen bar det av hem till mamma. Satt och kollade på Kalle Anka, pratade lite och drack lite glögg medan vi väntade på att maten skulle bli klar. Stek med potatis, brunsås, gelé, och ättiksgurka stod på menyn. Hur gott som helst!
Plockade undan disken och satte och mätta och belåtna i soffan och kollade lite tv till. Sen var det dax för julklappsutdelning. Jag fick en parfym med tillhörande showergel. 3 trisslotter varav där var vinst på två av dom :). Sen fick jag pengar utav mormor. Lillebror körde mig till Hyllie vid 21.00 tiden. När jag kom hem så njöt jag bara utav en underbar julaftonskväll tillsammans med nära och kära <3.

Igår firade vi hemma hos min pappa. Där vi var ett par stycken. Jag, Fredrik, pappa, lillebror, pappas tjej Dana , Danas dotter Ewelina och Ewelinas son Cuba, och min barndomsvän Daniel :). Vi hade hur trevligt som helst allihopa. Vi åt både polsk och svensk julmat. Och sen öppnade vi julklappar. Jag fick ett fint armband och en jättefin tröja utav pappa och Dana. När vi skulle åka hem så fick jag ont i halsen, huvudet och ont i magen :/. Så jag ringde och sjukade mig.

Idag är det annandag jul och jag skulle som sagt ha jobbat 07.00-15.00 idag egentligen. Men tänker inte jobba när jag har ont. Ingen tackar en för det sen liksom. Har tagit det lugnt hela dagen. Legat i sängen och kollat tv, fixat lite med fotona jag valde att ta med mig hem ifrån pappas fotoalbum igår. Vi har ätit spaghetti och köttfärssås idag. Mums! Nu spelat älsk lite dator och jag kollar tv. Blir en lugn kväll idag <3.

Grattis, du är saknad! <3

Stort grattis älskade morfar. Idag skulle du fyllt 70 år. Hoppas du har haft en bra födelsedag uppe i himmeln tillsammans med de andra änglarna. Jag älskar och saknar dig så otroligt mycket! <3<3<3<3